Την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και τον ορισμό των ανεξάρτητων μελών, ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση της Euromedica που συνήλθε σήμερα 29 Μαΐου, με απαρτία 78,12%.
Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε, ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου τους κκ. Απόστολο Τερζόπουλο του Δημητρίου, Δημοσθένη Μηλιαρά του Εμμανουήλ, Κατερίνα Κεχαγιά του Ιωάννου, Ιωάννη Σωσσίδη του Γεωργίου, Ιορδάνη Μπλέτσο του Ιωάννου, Γεώργιο Χατζηνικολάου του Νικολάου, Μαργαρίτα Αλαμάνου του Σωτηρίου και Δημήτριο Νανόπουλο του Βάιου Όρισε επίσης τους κκ.
Μαργαρίτα Αλαμάνου του Σωτηρίου και Δημήτριο Νανόπουλο του Βάιου ως ανεξάρτητα μέλη.
Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι τριετής και θα παραταθεί μέχρι τη σύγκληση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, που θα κληθεί να εγκρίνει τον ισολογισμό του τρίτου έτους, δηλαδή της χρήσεως 2011, εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους 2012.
Η Γενική Συνέλευση όρισε ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρίας, τους κκ. Ιωάννη Σωσσίδη του Γεωργίου (μη εκτελεστικό μέλος), Γεώργιο Χατζηνικολάου του Νικολάου (μη εκτελεστικό μέλος) και Μαργαρίτα Αλαμάνου του Σωτηρίου (ανεξάρτητο και μη εκτελεστικό μέλος).
Πηγές:
euro2day.gr
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Θεσσαλονίκη: Αλυσίδα ζωής ξημερώματα Χριστουγέννων στο ‘’Γ.Παπανικολάου’’
Πέντε φαρμακοβιομηχανίες στις 5 πιο κερδοφόρες εταιρείες στον κόσμο το 2025
Μελομακάρονα και κουραμπιέδες, θερμίδες και ισορροπία!