Νέο υαλουρονικό οξύ “Redensity I” για όλο το πρόσωπο 

Συνδυάζοντας την τεχνική των fillers με τη μεσοθεραπεία το “Redensity I” προσφέρει άμεση ενυδάτωση στο πρόσωπο, ειδικά μετά το καλοκαίρι. Παράλληλα ενδείκνυται για λεπτές ρυτίδες, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο τοπικό αναισθητικό.

Μια πρωτοποριακή φόρμουλα με βάση το υαλουρονικό οξύ, σε συνδυασμό με δερμο-αναπλαστικό σύμπλεγμα και λιδοκαΐνη, αποτελεί το ενέσιμο υλικό Redensity I. Δημιουργήθηκε από φυσικά συστατικά, 100% μη ζωικής προέλευσης, απορροφήσιμα από το χορίο (εσωτερική στιβάδα του δέρματος) που προσφέρουν και αντιοξειδωτική προστασία. Το νέο αυτό ενέσιμο υλικό βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας, καθώς και της ικανότητας του δέρματος να αντανακλά το φως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Τα αμινοξέα, οι βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχει είναι αναγκαία για την αναδιάρθρωση και την αναγέννηση των κυττάρων και τα αντιοξειδωτικά για την προστασία τους, ενώ το υαλουρονικό οξύ αντικαθιστά την απώλεια του όγκου και βελτιώνει την ενυδάτωση του δέρματος.
Τα αποτελέσματα της εφαρμογής είναι άμεσα ορατά, με διάρκεια από 3-4 μήνες, τα χαρακτηριστικά του προσώπου μαλακώνουν, το δέρμα ανακτά τη σφριγηλότητά του και το οβάλ του προσώπου επανασχεδιάζεται.
Η προσθήκη λιδοκαΐνης σαν αναλγητικό καθιστά την διαδικασία απόλυτα ανώδυνη.

Νέο υαλουρονικό οξύ “Redensity II” για τα μάτια

Ένα νέο υλικό στον τομέα της αισθητικής ιατρικής, ειδικά σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει την απώλεια όγκου κάτω από τα μάτια και την δακρυϊκή αύλακα, καθώς και τα γενικότερα προβλήματα αντιγήρανσης στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, σαν την περιοφθαλμική. 


Το Redensity II βελτιώνει την κουρασμένη όψη στην περιοχή γύρω από τα μάτια, γεμίζει τις λεπτές ρυτίδες, ενώ παράλληλα μειώνει μαύρους κύκλους και σακούλες. Το υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιείται είναι μη διασταυρωμένο (uncrossed) και εφαρμόζεται σε αραιωμένη μορφή πιο επιφανειακά από ότι στις περιπτώσεις που χρησιμοποιείται γύρω από το στόμα ή στα χείλη. Αφού προηγηθεί τοπική αναισθησία, ο γιατρός χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές ειδικές βελόνες, εγχύει την κατάλληλη ποσότητα από τον νέο τύπο υαλουρονικού, ειδικά σχεδιασμένο για το λεπτό δέρμα της ευαίσθητης αυτής περιοχής. Το υαλουρονικό ως υδρόφιλο υλικό διαρκεί αρκετό χρoνικό διάστημα χαρίζοντας ζωντάνια στο βλέμμα.

Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι διαφορετική σε κάθε γυναίκα και κατά μέσο όρο υπολογίζεται ότι διαρκεί ένα χρόνο. Το υλικό δεν προκαλεί αλλεργίες, ενώ το αποτέλεσμα είναι άμεσο. Για 2-3 μέρες μετά την εφαρμογή μπορεί να εμφανιστεί ελαφρύ πρήξιμο ή κοκκινίλα στην περιοχή, τα οποία όμως υποχωρούν σταδιακά. Η μέθοδος συνιστάται για ήπιες περιπτώσεις χαλάρωσης, καθυστερώντας επίσης έτσι και τη βλεφαροπλαστική.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Το γρήγορο περπάτημα προστατεύει από τον διαβήτη τύπου 2 [μελέτη]
Γιατί αξίζει να χρησιμοποιούμε σκόρδο στη μαγειρική μας
“Το ρεκόρ στην LDL χοληστερόλη”