Η εγκυμοσύνη θεωρείται η πιο όμορφη φάση στη ζωή μιας γυναίκας. Ακόμη και στην περίοδο αυτή είναι σημαντικό για κάθε γυναίκα να μπορεί να διατηρήσει την εμφάνισή της όμορφη. Με τη βοήθεια της αισθητικής ιατρικής μπορεί να ακολουθήσει θεραπείες φροντίδας του δέρματος που θα τη διατηρήσουν αναζωογονημένη και τους 9 μήνες.

Η ενυδάτωση προσώπου και σώματος είναι μια πολύ καλή θεραπεία κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης μιας και θα βοηθήσει στην πρόληψη των ραγάδων. Δημιουργούνται συνήθως στο πάνω ή κάτω μέρος της κοιλιάς ή στην οσφυϊκή χώρα, δηλαδή στη μέση ή ακόμη και στα πόδια. Έτσι τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και μετά από αυτή, η γυναίκα μπορεί να προφυλάξει τον εαυτό της από τις ραγάδες, με καλή ενυδάτωση και λίπανση του δέρματος της κοιλιάς. Καλό θα ήταν η περιποίηση αυτή να συνεχιστεί και μετά την εγκυμοσύνη. Η περιποίηση του προσώπου με μια θεραπεία ενυδάτωσης θα χαρίσει μια πιο φρέσκια όψη στην επιδερμίδα προσφέροντάς της όλα τα ενυδατικά στοιχεία που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα.

Επίσης ο καθαρισμός προσώπου είναι μια αισθητική θεραπεία που εφαρμόζεται με σκοπό την απομάκρυνση του υπερβολικού σμήγματος από το δέρμα και την ελαχιστοποίησή του, με αποτέλεσμα τη μείωση των συνεπειών του που είναι η φραγή των πόρων, η έντονη λιπαρότητα, η θαμπή όψη της επιδερμίδας και η ελλιπής ή μικρή απορρόφηση των καλλυντικών προϊόντων.
Ένας βαθύς καθαρισμός προσώπου μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια του υπερσύγχρονου μηχανήματος IONTO-COMED, το οποίο χάρη στις πολλαπλές λειτουργίες του, επιτρέπει στα δραστικά ενυδατικά συστατικά των εξειδικευμένων καλλυντικών προϊόντων, να εισχωρήσουν βαθειά μέσα στο δέρμα! Επίσης, χάρη στη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουν τα συστατικά των προϊόντων αυτών, εφαρμόζονται διαφορετικές κρέμες για κάθε τύπο δέρματος, γεγονός που καθιστά κάθε θεραπεία ξεχωριστή. Σκοπός του καθαρισμού είναι να βοηθήσει το πρόσωπο να αναπνεύσει και να ανανεωθεί, χωρίς να αφήσει σημάδια, ουλές ή μακροχρόνιες βλάβες στο πρόσωπο.

Μια ακόμη θεραπεία που μπορεί να προσφέρει ανανέωση και λάμψη στο πρόσωπο είναι εφαρμογή του ecopeel (δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους) που επιτυγχάνει ελαφρά απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα συμβάλλοντας έτσι στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από το δέρμα.

Για να μπορούμε να έχουμε μια υγιή επιδερμίδα, το δέρμα μας διαθέτει φυσικούς εσωτερικούς μηχανισμούς, όμως η ηλικία, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, η διατροφή και τα ακατάλληλα καλλυντικά αναστέλλουν τη λειτουργία τους, με αποτέλεσμα μια θαμπή και κουρασμένη όψη. Η μέθοδος αυτή ανανέωσης προσώπου με μικροκρυστάλλους (Ecopeel), επιτυγχάνει ελαφρά απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και βοηθάει το δέρμα να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη.

Το ecopeel λειτουργεί με τη βοήθεια μιας συσκευής, η οποία εφαρμόζει σε συγκεκριμένα σημεία, υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση και ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, παράγονται νέα κύτταρα και η επιδερμίδα γίνεται πιο φρέσκια, νεανική και λαμπερή.

Η μέθοδος αυτή, που βοηθάει στην ανάπλαση των δομών του δέρματος, σε βάθος, είναι πολύ αποτελεσματική σε θαμπά, σκληρά και ξηρά δέρματα, καθώς δρα στο δέρμα ως peeling κάνοντας βαθύ καθαρισμό. Έτσι, επιτυγχάνει την εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων και μειώνει την λιπαρότητα του δέρματος.

Επίσης, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην εξάλειψη ουλών της ακμής, δυσχρωμιών και κηλίδων, καθώς και σε μελαχρωματικά προβλήματα.

Η εφαρμογή πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικής συσκευής, η οποία λειτουργεί με ισχυρή διπλή αντλία παροχής κενού και πίεσης. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, το δέρμα είναι αισθητά απαλότερο και το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό στο τέλος της θεραπείας. Ο συνολικός αριθμός συνεδριών εξαρτάται από την ποιότητα του δέρματος και το μέγεθος του προβλήματος που εμφανίζει η κάθε επιδερμίδα.

Βασικό πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι δίνει στο δέρμα τα ίδια αποτελέσματα με το χημικό peeling, χωρίς όμως τις παρενέργειες αυτού, δηλαδή παροδικές δυσχρωμίες και αναγκαιότητα παραμονής στο σπίτι για αρκετό διάστημα.
Το ecopeel είναι απόλυτα φυσικό, ανώδυνο και ασφαλές. Η εφαρμογή του είναι απλή και ελεγχόμενη, με συνέπεια ακριβές αποτέλεσμα που δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμούς. Έτσι μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως μετά στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο συνδυασμός των θεραπειών αυτών μπορεί να προσφέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ογκολογικό "Μ. Βαρδινογιάννη": Νέα παράταση στην έναρξη λειτουργίας
Γεωργιάδης: Aυτοί που διαμαρτύρονται για τα απογευματινά χειρουργεία είναι το 1%
Καταγγελία: Σοβαρότατη έλλειψη σε ψυχοθεραπευτικά και άλλα φάρμακα