Διατροφή

Σαλάτα του αγρότη

Θα χρειαστείτε ντομάτες, αγγούρι, αυγά, φρέσκα κρεμμύδια, ξίδι, χυμό από λεμόνι, ελαιόλαδο, σέλινο, σκόρδο, μαϊντανό, φέτα και αλάτι.

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Γιαννιτσοπούλου Kάλλια
Kλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Υλικά για 4 άτομα

2 ντομάτες
1 αγγούρι
2 αυγά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές ξίδι και χυμός από ½ λεμόνι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κλωνάρι ψιλοκομμένο σέλινο
1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο
1 κλωνάρι ψιλοκομμένο μαϊντανό
150γρ.

τυρί φέτα
Αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ κόβετε 2 ντομάτες σε κύβους, 1 αγγούρι και 2 κρεμμυδάκια σε φέτες. Ανακατεύετε 3 κουταλιές λάδι, 2 κουταλιές ξύδι μαζί με τον χυμό του ½ λεμονιού, 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη, 1 κλωνάρι ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγο αλάτι.

Στη συνέχεια περιχύνετε με το μίγμα τη σαλάτα και στρώνετε από πάνω λεπτές φέτες από 2 βραστά αυγά και το τυρί επίσης κομμένο σε φέτες. Μια μερίδα σας δίνει 253 θερμίδες.

Aνά μερίδα: 340 θερμίδες και 8γρ λιπαρά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων