Διατροφή

Καλαμάρια γεμιστά

Καθαρίζετε τα καλαμάρια. Ψιλοκόβετε τα πλοκάμια και τα βάζετε σε ένα τηγάνι μαζί με τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και τα σοτάρετε με 2 κουταλιές λάδι.

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2009

Γιαννιτσοπούλου Kάλλια
Kλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Υλικά για 4 άτομα

Εκτέλεση

Καθαρίζετε τα καλαμάρια. Ψιλοκόβετε τα πλοκάμια και τα βάζετε σε ένα τηγάνι μαζί με τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και τα σοτάρετε με 2 κουταλιές λάδι. Προσθέτετε το ρύζι, ανακατεύετε και λίγο πριν το κατεβάσετε από τη φωτιά ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και άνηθο.

Ρίχνετε τα καλαμάρια σε ζεματιστό νερό και μόλις φουσκώσουν τα βγάζετε με μια τρυπητή κουτάλα και τα γεμίζετε με το μίγμα. Στη συνέχεια κλείνετε τα καλαμάρια με μια οδοντογλυφίδα και τα τοποθετείτε προσεκτικά σε μια κατσαρόλα με τόσο νερό όσο χρειάζεται για να τα σκεπάζει, προσθέτοντας τις υπόλοιπες δύο κουταλιές λάδι.

Τα σιγοβράζετε για 50 λεπτά περίπου.

328 θερμίδες ανά μερίδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων