Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κα Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη στενή και αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί από τη σημερινή Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, καθώς και στην επέκτασή της, στοχεύοντας σε νέες κοινές  καινοτόμες δράσεις που θα ανακουφίσουν τους πλέον ευάλωτους συμπολίτες μας.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός ευχαρίστησε θερμά την κα Μιχαηλίδου για τη διαρκή και συνεχή υποστήριξη που παρέχει στο ανθρωπιστικό έργο του Ε.Ε.Σ. Από την πλευρά της, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, εξήρε το έργο του Οργανισμού και των ακούραστων εθελοντών του προς την Ελληνική κοινωνία.

Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Το Χαμόγελο του Παιδιού: Αυξάνονται τα προβλήματα ψυχικής υγείας  παιδιών και  εφήβων
Ομολόγησε ο 76χρονος τη φωτιά στο Σισμανόγλειο
Μακάβριο λάθος με σορούς νεκρών στο Νοσοκομείο Σερρών- Διατάχθηκε ΕΔΕ