Η γυμναστική ξέρουμε ότι έχει σημαντικά οφέλη για την φυσική μας κατάσταση. Ένα σώμα που ασκείται τακτικά μπορεί να κάνει καθημερινές κινήσεις και εργασίες με μεγαλύτερη άνεση και λιγότερη κούραση. Και μέσα σε αυτά τα καθημερινά βρίσκουμε και το σεξ.

Με ποιες ασκήσεις θα βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας στην κρεβατοκάμαρα;

Αερόβιο

Οποιαδήποτε δραστηριότητα που κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα και να αναπνέετε πιο δύσκολα, από το γρήγορο περπάτημα έως το ποδήλατο, μπορεί να ενισχύσει τη ροή του αίματος. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα και για τα δύο φύλα: ισχυρότερες στύσεις για τους άνδρες και μεγαλύτερη διέγερση για τις γυναίκες σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Τέξας. Η κολύμβηση, επίσης, είναι εξαιρετική ιδέα.

Ασκήσεις για κοιλιακούς και κορμό

Σκεφτείτε κάμψεις και σανίδα, που θα κάνουν τους μυς της περιοχής πιο δυνατούς. Ένας ισχυρός, ευέλικτος πυρήνας στηρίζει τα περισσότερα πράγματα που κάνετε. Αυτό περιλαμβάνει και το σεξ.

Η πόζα του βατράχου

Πρόκειται για μία πόζα της γιόγκα. Τεντώνει το εσωτερικό των μηρών, τη βουβωνική χώρα και τους γοφούς σας. Απελευθερώνει επίσης το άγχος, το οποίο μπορεί να είναι έξτρα βοήθεια στο κρεβάτι.

Κέγκελς

Αναπτύχθηκαν για τη θεραπεία της ακράτειας ούρων, ενισχύουν τους μύες του πυελικού εδάφους σας και αυτό μπορεί να σημαίνει πιο έντονους οργασμούς. Οι γυναίκες μπορεί να είναι πιο εξοικειωμένες με τα Kegels, αλλά βοηθούν επίσης τους άνδρες να αποτρέψουν την πρόωρη εκσπερμάτιση.

Σανίδα

Είναι τέλειος τρόπος για να ενισχύσετε το βαθύτερο στρώμα των κοιλιακών μυών σας (εγκάρσιους κοιλιακούς), μαζί με τους βραχίονες, τους μηρούς και τους γλουτούς σας. Ξεκινήστε με 20 δευτερόλεπτα και αυξήστε σταδιακά τον χρόνο που κάνετε την στάση όσο αυξάνεται και η δύναμή σας.

Η πόζα της γάτας

Σκεφτείτε αυτή τη στάση γιόγκα ως μια άλλη μορφή προκαταρκτικού παιχνιδιού. Μαλακώνει τη σπονδυλική σας στήλη, σας βοηθά να έχετε έναν ομοιόμορφο ρυθμό αναπνοής και βελτιώνει την εστίαση.

Ωθήσεις του πυελικού εδάφους

Είναι μια άσκηση που μπορεί να γίνει κουραστική, αλλά τα αποτελέσματα αξίζουν. Δίνετε περισσότερη ισχύ σε ένα σημείο του σώματος που την χρειάζεται για καθημερινές δουλειές - στους γλουτούς και τους οπίσθιους μηριαίους - ενώ ταυτόχρονα δυναμώνετε το πυελικό σας έδαφος για να έχετε καλύτερο έλεγχο όταν κάνετε σεξ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο