Ο Μπρους Γουίλις συνεχίζει να λαμβάνει υποστήριξη από τους αγαπημένους του αφού διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια φέτος.

Η διάγνωση του 68χρονου ηθοποιού ήρθε τον Φεβρουάριο μετά από μια αρχική διάγνωση αφασίας τον Μάρτιο του 2022. Η σύζυγός του, Έμμα Χέμινγκ Γουίλις, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το τι έκανε η 9χρονη κόρη τους Έβελιν για να βοηθήσει.

"Πρέπει να σας πω αυτή την ιστορία και θα προσπαθήσω να το κάνω χωρίς να κλάψω", ξεκίνησε η 44χρονη Χέμινγκ Γουίλις, σε μια σειρά βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram της τη Δευτέρα. "Επειδή όταν η Έβελιν μου είπε αυτή την ιστορία, ήμουν στα πολύ κάτω μου".

Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Make Time Wellness, η κόρη τους ερεύνησε "διασκεδαστικά στοιχεία για την άνοια" κατά τον ελεύθερο χρόνο της στο σχολείο και έμαθε ότι τα άτομα με άνοια "μπορεί να αφυδατωθούν σοβαρά".

"Αυτό δεν είναι αστείο, αλλά είναι κάπως αστείο", συνέχισε.

"Και είναι πραγματικά το παιδί του πατέρα της, διότι αυτοί οι δύο αγαπούν κάποια τυχαία γεγονότα. Έτσι της είπα, "Έβελιν, θα φροντίζουμε πάντα ο μπαμπάς να έχει ένα μπουκάλι νερό στο χέρι. Ευχαριστώ που με ενημερώσατε. Αλλά αυτό είναι το Το πιο στοργικό και συμπονετικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι περίεργος και να ενημερώνεσαι για την ασθένεια του μπαμπά σου".

 

Πηγές:
People

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Long CoViD και δύσπνοια [μελέτη]
Κοινή πρωτοβουλία για την ανάδειξη της αξίας του εμβολιασμού έναντι λοιμωδών νοσημάτων
ΕΟΔΥ: 6 θάνατοι ασθενών με CoViD - Αύξηση ιικού φορτίου στα αστικά λύματα της Αττικής