Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, κατόπιν αιτήματος του υπουργείου Πολιτισμού, θα πραγματοποιήσει εκ νέου τριήμερη δράση για την υποστήριξη των επισκεπτών της Ακρόπολης λόγω καύσωνα, την Πέμπτη (20/7), την Παρασκευή (21/7) και το Σάββατο (22/7) και ώρες 10:00 - 16:00, στα κεντρικά εκδοτήρια του Ιερού Βράχου της Ακροπόλεως και επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης δράσης του Ε.Ε.Σ. στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στην οποία θα συμμετάσχουν εθελοντές και προσωπικό από όλα τα Σώματα του Ε.Ε.Σ. (Υγείας, Κοινωνικής Πρόνοιας, Σαμαρειτών-Διασωστών και Νεότητας), θα προσφερθούν χιλιάδες εμφιαλωμένα κρύα νερά, ενημερωτικά φυλλάδια στην Αγγλική γλώσσα για τον καύσωνα, καθώς και Πρώτες Βοήθειες σε όσους χρειαστούν από τους αμέτρητους αμέτρητους επισκέπτες της Ακρόπολης.

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων που εκπονεί ο Ε.Ε.Σ. για την αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών που έχει δημιουργήσει η κλιματική κρίση.

 

Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τα παλιομοδίτικα Δελτία Τύπου ξεπερνούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην προβολή της Eπιστήμης [μελέτη]
"Ψυγείο για ανθρώπους" προστατεύει τους Ιάπωνες εργαζομένους από τον καύσωνα
Δεύτερος στεφανιογράφος στο νοσοκομείο Τρικάλων - Ανάρτηση Γεωργιάδη