Τον Φεβρουάριο, ο κόσμος της θεάματος έλαβε τρομερά νέα, καθώς ο Μπρους Γουίλις αποσυρόταν για πάντα από το Χόλιγουντ. Επιβεβαιώθηκε ότι έπασχε από μετωποκροταφική άνοια.

Μετά από αυτό, ο ηθοποιός που συμμετείχε στα "Pulp Fiction", "Armageddon", "Die Hard" και "The Sixth Sense¨", εμφάνισε επιδείνωση. Η οικογένεια και οι φίλοι του ανέλαβαν την ευθύνη της ενημέρωσης σχετικά με την υγεία του.

Μία από τις τελευταίες ενημερώσεις ήρθε από την πρώην σύντροφό του, Μαρία Μπράβο, η οποία ανέφερε ότι ο Γουίλις είναι όλο και πιο μακριά από την ανάκαμψη. "Γίνεται όλο και χειρότερο", τόνισε.

"Δεν είναι καλά. Μίλησα με τη γυναίκα του, με την Έμμα και δυστυχώς είναι μια ασθένεια που χειροτερεύει και χειροτερεύει. Του στέλνουμε πολλή ενέργεια και πολλή αγάπη".

Ο Γουίλις και ο Μπράβο, των οποίων η σχέση κράτησε δύο χρόνια, γνωρίστηκαν στα εγκαίνια ενός εστιατορίου, του Planet Hollywood, στα πρώτα χρόνια αυτού του αιώνα στο οποίο μετακόμισαν μεταξύ του Λος Άντζελες και της Μαρμπέγια της Ισπανίας.

Παρά τον χωρισμό τους, ο Μπράβο αφιέρωσε μερικά συναισθηματικά λόγια στον Γουίλις μόλις έμαθε για την κατάσταση της υγείας του. "Όλη μου η αγάπη στον Μπρους και την όμορφη οικογένειά του", έγραψε.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maria Bravo (@mariarbravo)

Πηγές:
Marca

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Kρατά δυνάμεις και ποντάρει στα προϊόντα non-Covid η Pfizer
Γιατί πονά το σώμα μου
Ο θυμός αυξάνει τον μακροπρόθεσμο κίνδυνο καρδιοπάθειας [μελέτη]