Η ιστορία μιας μαμάς δύο παιδιών, που διαγνώστηκε με καρκίνο ενώ ήταν έγκυος, αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν πρέπει να χάνουμε ποτέ την ελπίδα μας, καθώς δεν θα σταματήσουν ποτέ να γίνονται θαύματα.

Η γενναία μαμά διαγνώστηκε με καρκίνο σε 4ο στάδιο ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Οι γιατροί εντόπισαν 12 όγκους στο συκώτι της και της είπαν ότι έχει το πολύ 6 μήνες ζωής. Συντετριμμένη, κι αφού γέννησε το μωρό της, ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες με την ελπίδα πως στο τέλος θα πάνε όλα καλά.

Παίρνοντας δύναμη από τις κόρες της και τον άντρα της που ήταν συνέχεια στο πλευρό της, έδωσε μια δύσκολη μάχη και τα κατάφερε. Μετά από 8 κύκλους χημειοθεραπειών,  οι εξετάσεις της σπουδαίας μαμάς έδειξαν ότι ο καρκίνος είχε εξαφανιστεί.

Σήμερα, γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της μικρής της κόρης, ευγνώμων για τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε. 

Πηγές:
mama365.gr

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η καθημερινότητα των χρονίως πασχόντων στην περίοδο των γιορτών: Προκλήσεις και προοπτικές
Κυστική ίνωση: Το ταξίδι από τη διάγνωση στην απεριόριστη ανάσα
Δωρεά ασθενοφόρου στο ΓΝΘ "Γ. Παπανικολάου" στη μνήμη της Ελίζας Σαμαρά