Με στόχο την ψηφιοποίηση των λειτουργιών του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών, εντάχθηκε πρόσφατα στο άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό του, ένα νέο στέλεχος, το οποίο θα απασχολείται στο Τμήμα Πληροφορικής. 

Πρόκειται για τον κ. Σπυρίδωνα Γάσπαρη, κάτοχο διπλώματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών  από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με εξειδίκευση στις ‘γλώσσες’  Python, SQL, Javascript. 

Παράλληλα διαθέτει το επαγγελματικό πιστοποιητικό,  Google Data Analytics Certificate, και έχει συμμετάσχει στο 10ο Συνέδριο Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ). Τέλος είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικών (επίπεδο C2 ) και TOEFL.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου, αφού καλωσόρισε τον κ. Σ. Γάσπαρη στα νέα του καθήκοντα, επεσήμανε ότι η ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού με εξειδικευμένα στελέχη τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτητικές και εναλλασσόμενες προκλήσεις της καθημερινότητας, αποτελεί βασικό μέλημά του και προτίθεται να στηρίξει ανάλογες προσλήψεις και στο μέλλον, όπου αυτές χρειάζονται.

Λίγα Λόγια για το Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε

1940: Με τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας συνίσταται ο “Ειδικός Λογαριασμός Οικονομικής Ενισχύσεως Φαρμακοϋπαλλήλων” και στον ίδιο χρόνο μετονομάζεται σε “Κεφάλαιο Οικονομικής Ενισχύσεως Φαρμακοϋπαλλήλων” (Κ.Ο.Ε.Φ.). Πρώτος Πρόεδρος Δ.Σ. υπήρξε ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος, Δ/ντής Α’ του τότε Υπουργείου Εργασίας.

2013: Από 01/03/2013 το Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε. μετατράπηκε σε επαγγελματικό ταμείο υποχρεωτικής ασφάλισης Ν.Π.Ι.Δ., σύμφωνα με όσα ορίζονται στο ΦΕΚ 412/Β/22-02-2013. Οι ασφαλισμένοι, οι συνταξιούχοι και οι εργοδότες πήραν ξανά τις τύχες του Ταμείου στα χέρια τους. Το νέο Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε. λειτουργεί όπως και πριν στην ίδια έδρα στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 56 – Μέγαρο Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε.).

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Kρατά δυνάμεις και ποντάρει στα προϊόντα non-Covid η Pfizer
Γιατί πονά το σώμα μου
Ο θυμός αυξάνει τον μακροπρόθεσμο κίνδυνο καρδιοπάθειας [μελέτη]