Υλικά για 2 άτομα

  • 250γρ. σπαγγέτι
  • 250γρ. σπανάκι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2-3 κλαδάκια άνηθο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βράζετε το σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει και το σουρώνετε. Ψιλοκόβετε τα λαχανικά και τα σοτάρετε στο λάδι. Προσθέτετε ένα φλιτζάνι νερό και τα αφήνετε να βράσουν. Μόλις σωθεί το νερό, περνάτε τα λαχανικά από το μπλέντερ.

Ανακατεύετε τα μακαρόνια με το μίγμα του μπλέντερ και σερβίρετε.

315 θερμίδες ανά μερίδα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συμβουλές για ασφαλή κατανάλωση αλκοόλ το Πάσχα
Απολαύστε το γιορτινό τραπέζι του Πάσχα χωρίς καούρα και δυσπεψία
Πασχαλινό τραπέζι χωρίς ενοχές! 10 tips για να το απολαύσετε