"Αντιεμβολιαστικό bullying ασκεί η κρατική ΕΡΤ, η επιχορηγούμενη από τα χρήματα του ελληνικού λαού, παρουσιαστής της οποίας σε πρωινή εκπομπή αναρωτιόνταν αν "Σώζει ή απειλεί ζωές ο εμβολιασμός; ", καταγγέλλει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και προσθέτει:

"Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε προβληματισμένος, αν τα παιδιά των αντιεμβολιαστών δέχονται bullying στο σχολείο και αναρωτιόνταν "ποιος καθορίζει ποια εμβόλια πρέπει να κάνουμε"!

Για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι η έμμεση (ηθελημένη ή μη ) προπαγάνδα κατά του εμβολιασμού είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Τα άτομα που στηρίζουν και διατυπώνουν αυτές τις θέσεις και μάλιστα μέσα από την κρατική τηλεόραση, αγνοώντας επιστημονικές θέσεις αλλά και απόψεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, εγκληματούν σε βάρος των πολιτών και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών.

Μήπως ο αρμόδιος εισαγγελέας πρέπει να ελέγξει αν τίθεται σε κίνδυνο η Δημόσια Υγεία, από τις απόψεις μη ειδικών που παριστάνουν τους ειδικούς επί παντός επιστητού;" καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τροφές για καλή υγεία του εντέρου
Το ΕΣΥ σε αναζήτηση παθολόγων - Η κατάσταση σε 4 "κόκκινα" νοσοκομεία
Εγκαίνια της ανακαινισμένης Ψυχιατρικής Κλινικής του "Αγία Όλγα"