Η διατήρηση της καλής υγείας απαιτεί μία επαρκή και ισορροπημένη διατροφή, αλλά όσο και αν φροντίζουμε να επιλέγουμε τον σωστό συνδυασμό τροφών και να ασκούμαστε, ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το stress και οι εξωτερικοί παράγοντες δεν μας επιτρέπουν να προστατέψουμε κατάλληλα τον οργανισμό μας.

H καθημερινή ανάγκη για τόνωση, ενίσχυση της σωματικής και πνευματικής ενέργειας, καθώς και η ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού ώστε να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, απαιτούν τη σωστή επιλογή ενόςπολυβιταμινούχου συμπληρώματος διατροφής.

To IMMUVIT® Plus Q10 πληροί τα 3 βασικά κριτήρια ενός ολοκληρωμένου συμπληρώματος διατροφής: Κατάλληλα συστατικά, άριστης ποιότητας, στις ιδανικές αναλογίες.

Με εκχυλίσματα Κορεάτικου Panax Ginseng, γνωστού από την αρχαιότητα ως “η ρίζα της ζωής”, και Σιβηριανού Ginseng, τα οποία έχουν τιτλοποιηθεί για να περιέχουν πάντα τις ίδιες ποσότητες δραστικών συστατικών (τζινσενοσίδες & ελευθεροσίδες), το IMMUVIT® Plus Q10 εξασφαλίζει πνευματική ενδυνάμωση και ενίσχυση της φυσικής αντοχής, συμβάλλοντας έτσι στην ταχύτερη ανάκαμψη του οργανισμού μετά από ασθένειες. Τα προσαρμοσιογόνα φυτά από τα οποία προέρχονται τα εκχυλίσματα ginseng, έχουν µελετηθεί τόσο για τη δράση τους στην αποκατάσταση της φυσικής λειτουργίας του οργανισµού όταν αυτή διαταράσσεται, όσο και για τη μείωση του αισθήματος της κόπωσης.

Η προσθήκη του συνένζυμου Q10 προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση ενάντια στην υπερπαραγωγή ελευθέρων ριζών και τη γήρανση, ενώ η βελτιστοποιημένη σύνθεση του IMMUVIT® Plus Q10 ολοκληρώνεται με την προσθήκη πολύτιμων βιταμινών, όπως οι C&D, καθώς και ιχνοστοιχείων και μετάλλων, όπως ο Ψευδάργυρος.

Οι ιδανικές αναλογίες των συστατικών της σειράς IMMUVIT® επιτυγχάνουν τόσο τη μέγιστη απορρόφηση από τον οργανισμό, όσο και την κάλυψη της συνιστώμενης ημερήσιας κατανάλωσης, η οποία σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή, προσφέρει μακροπρόθεσμη -και όχι μόνο ευκαιριακή- ενίσχυση του οργανισμού.

Το IMMUVIT®Plus Q10 απευθύνεται σε ανθρώπους με αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις, αθλητές και άτομα που γυμνάζονται, άτομα που βρίσκονται σε κατάσταση άγχους και στρες, που εργάζονται πολλές ώρες την ημέρα, που αναρρώνουν από μία ασθένεια ή ακολουθούν προγράμματα απώλειας βάρους.

Για τις αυξημένες ανάγκες σε συγκεκριμένα συστατικά που σχετίζονται με την πάροδο της ηλικίας, το IMMUVIT® Prime 50+ της σειράς IMMUVIT® περιέχει μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σε φυλλικό οξύ, σίδηρο και καρνιτίνη για καρδιαγγειακή προστασία, λεκιθίνη για διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων λιπιδίων στο αίμα και λουτεΐνη για διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.

Οι πολυβιταμίνες IMMUVIT® είναι η απόλυτη πηγή ενέργειας, τόνωσης και ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος.

30 χρόνια έρευνας σε μία κάψουλα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Γονίδια οικογένειας από την Κολομβία ίσως "φρενάρουν" τη νόσο Alzheimer
Τι είναι οι ηλεκτρολύτες και σε ποιες τροφές τους βρίσκουμε
Περπάτημα: "Φάρμακο" κατά του πόνου στη μέση [μελέτη]