της Αλεξάνδρας Γκίτση

Με όχημα το ισχυρό δίκτυο διανομής της, η Coca Cola 3E έχει θέσει τις βάσεις για να αναδειχθεί σε έναν από τους βασικούς παίκτες και στη διανομή αλκοολούχων ποτών, ανατρέποντας τις μέχρι σήμερα ισορροπίες στη συγκεκριμένη αγορά.

Ήδη εδώ και κάποιους μήνες η εταιρεία έχει συνεργασία με την Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, που αποτέλεσε και το βάπτισμα του πυρός στο συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς, εγχείρημα το οποίο ενισχύεται το τελευταίο διάστημα και με τις συνεργασίες που έχει συνάψει με τις εταιρείες Brown Forman και Edrington για τη διανομή σειράς premium αλκοολούχων ποτών στην ελληνική αγορά.

"Αναζητούμε πάντα νέους τρόπους και ευκαιρίες για να επεκταθούμε σε νέες, συμπληρωματικές κατηγορίες με προϊόντα υψηλής ποιότητας και με τους σωστούς επιχειρηματικούς εταίρους", ανέφερε στο Euro2day.gr στέλεχος της επιχείρησης.

Ο ίδιος επισήμανε ότι "συνάπτοντας εμπορικές συμφωνίες για τη διανομή συμπληρωματικών προϊόντων, μας επιτρέπεται να αξιοποιήσουμε το εκτεταμένο δίκτυο διανομής μας και το έμπειρο δυναμικό πωλήσεών μας. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύουμε τις βασικές μας λειτουργίες, αναπτύσσοντας τη σχέση με τους πελάτες μας και προσεγγίζοντας ακόμα περισσότερους καταναλωτές".

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, διευκρινίζει ότι η Coca Cola Τρία Έψιλον εξακολουθεί να επικεντρώνεται στην παραγωγή και στη διανομή των best-selling αναψυκτικών, χυμών και προϊόντων νερού.

Σημειώνεται ότι η συνεργασία με την εταιρεία Ποτοποιίας Πλωμαρίου καλύπτει τη διανομή των προϊόντων ούζο Πλωμαρίου, τσίπουρο Δεκαράκι, ούζο Ματαρέλλη και ούζο Άδολο Πλωμαρίου.

Η συνεργασία με την Brown-Forman καλύπτει τη διανομή όλων των προϊόντων του portfolio της και συγκεκριμένα των ποτών: Jack Daniel's, Jack Daniel's Single Barrel, Gentleman Jack, Woodford Reserve, Southern Comfort, Southern Comfort Lime, Finlandia, El Jimador Blanco, El Jimador Reposado, Herradura Plata, Herradura Reposado, Pepe Lopez Blanco, Pepe Lopez Gold. Αντίστοιχα, η συνεργασία με την Edrington καλύπτει τα προϊόντα The Famouse Grouse, Cutty Sark, The Macallan, Highland Park and Brugal.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η αξιοποίηση του εκτενούς δικτύου μέσω διανομής συμπληρωματικών κατηγοριών προϊόντων και σημάτων που προωθεί η εταιρεία δεν αποτελεί πρωτοτυπία ούτε για την ίδια ούτε και για τις επιχειρήσεις του κλάδου της σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως η Pepsico.

Πηγές:
euro2day.gr

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την ατοπική δερματίτιδα
Πώς μπορεί η βιταμίνη D να βελτιώσει την ανοσία έναντι του καρκίνου [μελέτη]
Πώς θα αυξήσω την πρόσληψη φυτικών ινών χωρίς να φουσκώνω