Δεν υπάρχει μητέρα στον κόσμο που να μην δίνει καθημερινά τα πάντα στο παιδί της. Και η Ημέρα της Μητέρας είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξουμε στη μητέρα μας πόση ευγνωμοσύνη έχουμε μέσα μας. Τι συμβαίνει όμως αν η μητέρα μας περνάει δύσκολη περίοδο; Αν είναι άρρωστη; Αν υποφέρει – σιωπηλά, όπως άλλωστε υποφέρουν οι περισσότερες μητέρες – και θέλουμε απλά να της φτιάξουμε το κέφι;

  • Αν η μητέρα σας δεν μπορεί να βγει εύκολα από το σπίτι, αλλά της αρέσει να βρίσκεται έξω, τότε οργανώστε ένα σπέσιαλ πικνίκ, στην αυλή του σπιτιού σας. Φτιάξτε μερικά από τα αγαπημένα της φαγητά, όσο απλά ή περίπλοκα και αν είναι, και απολαύστε μερικές ώρες ξεγνοιασιάς.
  • Αν θέλετε να την κεράσετε μια μέρα στο spa, αλλά δεν μπορεί να μετακινηθεί, τότε μιλήστε με κάποιον θεραπευτή μασάζ, ώστε να σας επισκεφθεί στο σπίτι και να φέρετε το spa στον χώρο σας. Καλέστε μερικές φίλες της και κάντε ένα μικρό πάρτι. Επίσης, επειδή τα δώρα είναι πάντα καλή ιδέα, δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε μέχρι τα μαγαζιά για καινούρια ρούχα· ψωνίστε κάτι online!
  • Νοικιάστε μερικές από τις αγαπημένες της παλιές ταινίες, πάρτε μερικές κουβέρτες και περάστε μια τέλεια μέρα στον καναπέ.
  • Αν η μαμά σας μένει μόνη της, και δεν βρίσκεστε στην ίδια πόλη, υπάρχουν υπηρεσίες που μπορούν να την βοηθήσουν με τις δουλειές του σπιτιού, αλλά και με την οργάνωση του χώρου. Αν, πάλι, μένετε στην ίδια πόλη, είναι μια τέλεια ευκαιρία να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο μαζί και να την βοηθήσετε με ό,τι χρειάζεται.
  • Μαγειρέψτε της ένα υπέροχο γεύμα και ρωτήστε την ευθέως πώς θέλει να περάσει την μέρα. Μην ξεχνάτε ότι θέλετε να φτιάξετε μια όμορφη ανάμνηση μαζί της και να της δείξετε πόσο την ευγνωμονείτε για όσα έχει κάνει (και συνεχίζει να κάνει, η δουλειά μιας μάνας δεν τελειώνει ποτέ) για εσάς.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς ο διαβήτης κύησης επηρεάζει τα νεογνά
Όχι από τον γερμανό υπουργό Υγείας στην απαγόρευση των τσιγάρων
Ποιες ιατρικές ειδικότητες μπορούν να κάνουν επεμβάσεις αποκατάστασης μαστού [εγκύκλιος]