Διατροφή

Σαλάτα με μήλο και κανέλα

Διαλύστε τη ζελατίνη στο βρασμένο νερό και προσθέστε τα ξυλάκια κανέλας. Αφήστε το μείγμα για λίγη ώρα. Αφαιρέστε την κανέλα και ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη.

Τρίτη, 22 Απριλίου 2008

Δημητρούλης Εμμανουήλ MSc
Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Μερίδες συνταγής: 4

Συστατικά

1 κούπα βρασμένο νερό
100 γρ. ζελατίνη
3 ξυλάκια κανέλας
1 κούπα ψιλοκομμένο μήλο
¼ κούπας καρύδια
λίγο σέληνο
4 κούπες πράσινα λαχανικά (μαρούλι, πράσινη σαλάτα, ρόκα, κινέζικο λάχανο)

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: ¼ συνταγής
Θερμίδες: 145 kcal
Πρωτεΐνη: 4 γρ.
Υδατάνθρακες: 15 γρ.
Λίπος: 7 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2,5 γρ.

Οδηγίες

Διαλύστε τη ζελατίνη στο βρασμένο νερό και προσθέστε τα ξυλάκια κανέλας. Αφήστε το μείγμα για λίγη ώρα. Αφαιρέστε την κανέλα και ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη. Μόλις κρυώσει το μείγμα προσθέστε το μήλο, το σέληνο και τα καρύδια.

Ρίξτε το μείγμα πάνω από την πράσινη σαλάτα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων