Με στόχο τη βελτιωμένη εμπειρία και την ευρεία ενημέρωση των χρηστών τέθηκε σε λειτουργία το ανανεωμένο site του Ταμείου.

Στις νέες προσφερόμενες υπηρεσίες της ιστοσελίδας του Ταμείου, προστέθηκε η καθημερινή πληροφόρηση του επισκέπτη, με ειδήσεις επικαιρότητας από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και από το Υπουργείο Υγείας, από έγκυρα μέσα του Τύπου.  

Επιπλέον, συμπληρώθηκαν στα ενδιαφέροντα links οι ηλεκτρονικές ιστοσελίδες θεσμικών οργάνων, μέλη των οποίων είναι και Ασφαλισμένοι στο Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε, όπως ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων και η Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε, τόνισε ότι επετεύχθη ένας βασικός του στόχος, να βελτιώσει τον ηλεκτρονικό δίαυλο επικοινωνίας και ενημέρωσης με τους Ασφαλισμένους του, ενώ προγραμματίζεται ανά δίμηνο, η μαζική αποστολή στα Μέλη του, συγκεντρωμένων Δελτίων Τύπου τα οποία δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα. 

Λίγα Λόγια για το Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε

1940: Με τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας συνίσταται ο “Ειδικός Λογαριασμός Οικονομικής Ενισχύσεως Φαρμακοϋπαλλήλων” και στον ίδιο χρόνο μετονομάζεται σε “Κεφάλαιο Οικονομικής Ενισχύσεως Φαρμακοϋπαλλήλων” (Κ.Ο.Ε.Φ.). Πρώτος Πρόεδρος Δ.Σ. υπήρξε ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος, Δ/ντής Α’ του τότε Υπουργείου Εργασίας.

2013: Από 01/03/2013 το Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε. μετατράπηκε σε επαγγελματικό ταμείο υποχρεωτικής ασφάλισης Ν.Π.Ι.Δ., σύμφωνα με όσα ορίζονται στο ΦΕΚ 412/Β/22-02-2013. Οι ασφαλισμένοι, οι συνταξιούχοι και οι εργοδότες πήραν ξανά τις τύχες του Ταμείου στα χέρια τους. Το νέο Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε. λειτουργεί όπως και πριν στην ίδια έδρα στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 56 – Μέγαρο Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε.).

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Γερμανία: Σύσταση για εξαίρεση από την τιμωρία που αφορά πρόωρη διακοπή εγκυμοσύνης
Σωματείο εργαζομένων ΕΟΔΥ: Να μη γίνουν απολύσεις εργαζομένων με "μπλοκάκι"
Με μετακίνηση ορθοπαιδικού επιχειρείται να καλυφθούν οι ανάγκες του νοσοκομείου Σπάρτης