Οι Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC), στο πλαίσιο της Βραδιάς του Ερευνητή που πραγματοποιείται στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», προσκαλούν το κοινό στο ID-GC Innovation Hub, σήμερα, Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα.

Με σύνθημα «Η έρευνα σε ταξιδεύει παντού», το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», ανοίγει και φέτος τις πύλες του και μας προσκαλεί σε μία περιήγηση στον συναρπαστικό κόσμο της επιστήμης, της έρευνας και της τεχνολογίας.

Εδώ θα βρείτε αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της ημέρας: http://www.demokritos.gr/rengreece@ncsr/ 

Στο ID-GC Innovation Hub, όπου θα έχετε την ευκαιρία:

  • να συναντήσετε εκπροσώπους από καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις, από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα, μέντορες, καθώς και συμμετέχοντες από τους διαγωνισμούς καινοτομίας που διοργανώνουν οι ID-GC.
  • να γνωρίσετε νέους πιθανούς συνεργάτες.

καθώς και να διερευνήσετε τις απεριόριστες δυνατότητες που μπορούν να προκύψουν από πετυχημένες συμπράξεις της έρευνας με το επιχειρείν.

Επιπλέον, μπορείτε να συμμετέχετε στο Διαγωνισμό ''Βρείτε τον Ταύρο'' και θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε 50 εισιτήρια για το ''Disrupt Startup ScaleUp'', τη μεγαλύτερη εκδήλωση για start-ups στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Νοεμβρίου.

Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Θρασκιά: Σε τροχιά λειτουργικής κατάρρευσης και εργασιακής εξουθένωσης το Γ.Ν.Θ. "Άγιος Δημήτριος" λόγω υποστελέχωσης
148  πολίτες με αυτισμό, σε εργασία μέσα σε 4 χρόνια
Φυτικά αλλεργιογόνα: Τα δεσμευμένα λιπιδικά μόρια ενισχύουν την ανοσολογική αντίδραση