Η άνοιξη είναι ήδη εδώ και η φύση μπορεί να αναγεννάται αλλά για κάποιους η εποχή αυτή δεν είναι τόσο ευχάριστη, καθώς μαζί της φέρνει και τις αλλεργίες. Αυτή η άνοιξη, όμως, είναι διαφορετική, καθώς φέτος κυκλοφορεί το νέο FLIXOTIDE ALLERGY, το οποίο βοηθά στην ανακούφιση από τα συμπτώματα που ταλαιπωρούν όσους πάσχουν από αλλεργική ρινίτιδα.

Το FLIXOTIDE ALLERGY είναι το νέο ρινικό σπρέι το οποίο προσφέρει πλήρη ανακούφιση από τα ενοχλητικά συμπτώματα της αλλεργίας, επιτρέποντας σε όσους υποφέρουν από αυτά, να χαρούν επιτέλους τις απλές καθημερινές στιγμές, όλες τις εποχές του χρόνου. Οι αλλεργίες εμφανίζονται με την εισπνοή αλλεργιογόνων και ταλαιπωρούν τους πάσχοντες τόσο εποχικά όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Τα πιο κοινά αλλεργιογόνα είναι η γύρη, οι τρίχες κατοικίδιων ζώων, τα ακάρεα της σκόνης και οι σπόροι της μούχλας, τα οποία μεταφέρονται με τον αέρα και μπορεί να προκαλέσουν συμπτώματα, όπως φτέρνισμα, φαγούρα στα μάτια, δακρύρροια, καταρροή, φαγούρα στη μύτη ή ρινική συμφόρηση.

Το ρινικό σπρέι FLIXOTIDE ALLERGY με αντιφλεγμονώδη δράση μπορεί να αποτελέσει τον σύμμαχό σας στην αντιμετώπιση και άμεση ανακούφιση των ρινικών και των οφθαλμικών συμπτωμάτων για έως και 24 ώρες, με μια μόνο χρήση την ημέρα. Ανακουφίζει περισσότερα συμπτώματα από ένα ρινικό σπρέι για την αλλεργική ρινίτιδα [βάσει εγκεκριμένων χαρακτηριστικών (ΠΧΠ) μη συνταγογραφούμενων ρινικών σπρέι]. Ανακουφίζει περισσότερα συμπτώματα από ένα ρινικό σπρέι για την αλλεργική ρινίτιδα [βάσει εγκεκριμένων χαρακτηριστικών (ΠΧΠ) μη συνταγογραφούμενων ρινικών σπρέι]. Ανακουφίζει περισσότερα συμπτώματα από ένα ρινικό σπρέι για την αλλεργική ρινίτιδα [βάσει εγκεκριμένων χαρακτηριστικών (ΠΧΠ) μη συνταγογραφούμενων ρινικών σπρέι]. Ανακουφίζει περισσότερα συμπτώματα από ένα ρινικό σπρέι για την αλλεργική ρινίτιδα [βάσει εγκεκριμένων χαρακτηριστικών (ΠΧΠ) μη συνταγογραφούμενων ρινικών σπρέι]. Επίσης, η σύνθεση του FLIXOTIDE ALLERGY δεν προκαλεί υπνηλία και σας επιτρέπει να χαρείτε τις μικρές χαρές της ζωής που μέχρι πρότινος σας στερούσαν τα αλλεργικά συμπτώματα.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ  ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Η ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΟΠΙΟΝΙΚΗ ΦΛΟΥΤΙΚΑΖΟΝΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ. ΕΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ποσοστά επιβίωσης ασθενών με βαριά CoViD στην Α' ΜΕΘ του "Γ. Παπανικολάου"
Προδιαβήτης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Ο Άδωνις, το mea culpa και ο μύθος του Χότζα...