Τα Body in Balance Weekends συνδυάζουν ευεξία, χαλάρωση και γνώσεις, με στόχο να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!

Στο Prenatal & Postnatal weekend, στις 26-27 Ιανουαρίου, οι συμμετέχοντες έζησαν αξέχαστες βιωματικές εμπειρίες στο Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα.

Αναπτύχθηκαν  θέματα που αφορούν το σώμα της εγκύου που αλλάζει, με την Δρ. Άρτεμη Aλεξοπούλου, Μαιευτήρα, Χειρουργό Γυναικολόγο,  η οποία έδωσε μια άλλη διάσταση στη μητρότητα.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης Sensei, πρότεινε το Tai Chi ως ήπια άσκηση με θεραπευτικές ιδιότητες, που βοηθά στην ισορροπία σώματος και πνεύματος. Στο μάθημά του οι συμμετέχοντες δοκίμασαν θεραπεία μέσω της Τέχνης (Tai chi & Art therapy), τεχνική έκφραση με δημιουργία, και πειραματίστηκανε με το πινέλο και το χρώμα.

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, ο σεφ Esco Essence, στο σεμινάριο διατροφής, ετοίμασε ένα σύνθετο μενού: σαλάτα πλούσια σε χρώματα και διατροφική αξία, με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες  και πλούσια σε ένζυμα που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό, σούπα με σπανάκι και τρουφάκια με χαρουπάλευρο χωρίς ζάχαρη. 

Είπε ότι ο σεφ στην κουζίνα είναι σαν τον καλλιτέχνη με τα χρώματα και δημιούργησε ένα πιάτο ως έργο τέχνης, με όλες τις ποιότητες και τις γεύσεις μέσα από χρώματα και οι συμμετέχοντες απόλαυσαν έναν πίνακα γεύσης.

Ο  Δρ. Γιάννης Δημητρίου, παθολόγος και ειδικός στην Κινέζικη Ιατρική,  μίλησε για τον ρόλο των νεφρών στην αποβολή των τοξινών και σημείωσε ότι άντρες και γυναίκες έχουν διαφορετική σωματική διάπλαση και ψυχισμό και αλληλοσυμπληρώνονται. Ανέλυσε τα στάδια εγκυμοσύνης και το τι πρέπει να προσέχει η έγκυος  σε κάθε στάδιο για να έχει ομαλή εγκυμοσύνη.

‘’Σας περιμένουμε όλους το επόμενο Power weekend για να έχουμε μια αξέχαστη εμπειρία ζωής!’’

 

Power Weekend

Πρόγραμμα 2-3 Φεβρουαρίου

 

Cycling and Walking Tour:

Θωμάς Παπαβασιλείου

«Προπόνηση για βελτίωση αερόβιας αντοχής»

Ώρες σεμιναρίου:

Cycling tour: Σάββατο 13:00 - 16:00

Walking tour: Κυριακή 11:30 - 14:00

 

Ψυχοθεραπεία μέσω θεάτρου:

Μαριάννα Λαμπίρη

«Αρχετυπικές ηρωίδες - Ιφιγένεια, η δύναμη της επιλογής»

Ώρες σεμιναρίου: Σάββατο: 16:30 - 18:30

 

Ολιστική ιατρική:

Κωνσταντίνα Θεοδωράτου

«Βελονισμός για ενίσχυση από τις εξαρτήσεις»

Ώρες σεμιναρίου: Σάββατο: 19:00 - 21:00

 

Personal Training:

Διονύσης Φέξης

"Μυϊκή ενδυνάμωση, μυϊκή υπερτροφία για άνδρες και γυναίκες"

Συμπληρώματα διατροφής

Ώρες σεμιναρίου: Κυριακή 16:00-18:00

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.bodyinbalance.gr ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 6231508, 694 6704777

Για κρατήσεις επισκεφτείτε το www.dolceatticariviera.com ή καλέστε στο τηλέφωνο: 22940 071000.