Μπήκαμε στην άνοιξη.  Όλα γύρω μας ομορφαίνουν και είναι μια ιδιαίτερη περίοδος αφύπνισης των αισθήσεων και εσωτερικής αναγέννησης. Γιορτάζουμε την ύπαρξή μας μέσω του χορού και της μακροβιοτικής διατροφής, στο Celebration weekend στις 30 και 31 Μαρτίου, που διοργανώνει το κανάλι Βody in Balance που εκπέμπει στο 456 της Cosmote Τv. Τα Body in Balance Weekends συνεχίζονται και μας προσκαλούν σε αντιστρές σεμινάρια, στο Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, στο 40+ Weekend, γυμνάσαμε το σώμα μας στο Walking tour, με τον Θωμά Παπαβασιλείου, στο πανέμορφο φυσικό τοπίο της Βραυρώνας, ενώ το απόγευμα ο Άκης Αγγελάκης πολύ γνωστός life coach και συγγραφέας βιβλίων αυτοβελτίωσης μας έδωσε ασκήσεις και τεχνικές για να γυμνάζουμε το μυαλό μας.

 


Την Κυριακή 24 Μαρτίου, ο personal trainer Διονύσης Φέξης, μας μίλησε για σωστή εκγύμναση μετά τα 40, μια ηλικία σταθμό, ώστε να διατηρούμε τη φόρμα και τη ζωντάνια μας σε κάθε ηλικία! Το απόγευμα εκφραστήκαμε μέσω του χορού με την χορογράφο Κατερίνα Βούλγαρη, για να έχουμε body in balance. Το σεμινάριο χορού απευθυνόταν σε ενήλικες, που ήρθαν στο σεμινάριο για να βιώσουν τη σύνδεση του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος μέσα από τη σωματική έκφραση.

 


Celebration Weekend
30 & 31 Mαρτίου

 

Χοροθεραπεία:
Αμάντα  Κουγιούφα

«Χορός-ψυχή-γιορτή»

Ώρες σεμιναρίου:

Σάββατο: 18:30-20:30

Μακροβιοτική Διατροφή:
Σταύρος Καραγιλάνης

«Ενεργειακές συνταγές τόνωσης του οργανισμού»

Ώρες σεμιναρίου:

Κυριακή: 11:30-14:00

Ευ Ζην:
Άννυ Γουβιανάκη

«Πώς να έχουμε καλή υγεία με Yoga & αντί στρες διατροφή»

Ώρες σεμιναρίου:

Κυριακή: 16:00-18:00

 

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου ελάτε στο Celebration weekend  για μια μοναδική εμπειρία ζωής !

Περισσότερες πληροφορίες στο 210-6231508 και 6946-704777

Για κρατήσεις 22940-71000

www.bodyinbalance.gr