Πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευασιών συμπληρωμάτων διατροφής, υλοποιεί η εταιρεία Karabinis Medical.

Όπως ανακοινώθηκε από τους υπεύθυνους της εταιρείας, εντάσσεται στο πρόγραμμα "Η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας", το οποίο είναι ανταποδοτικής ανακύκλωσης ειδικών πλαστικών συσκευασιών, με τη συμμετοχή των καταναλωτών και καθαρισμών παραλιών από πλαστικά,  το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού.

Μέσα από τη δημιουργία ενός ολιστικού προγράμματος ειδικής, ανταποδοτικής ανακύκλωσης των πλαστικών συσκευασιών των συμπληρωμάτων διατροφής, και σε συνεργασία με το ελληνικό φαρμακείο, η εταιρεία καλεί τους καταναλωτές να επιστρέψουν στο φαρμακείο τα άδεια πλαστικά tubes των συμπληρωμάτων διατροφής που έχουν χρησιμοποιήσει, και να τα τοποθετήσουν στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης.

Τούς παρέχεται, δε, η δυνατότητα να συμβάλουν και οι ίδιοι ενεργά στη μείωση της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος από το πλαστικό, προς όφελος όλων μας.

Παράλληλα, το πρόγραμμα στοχεύει σε πιο καθαρές παραλίες, για αυτό και μέρος των πωλήσεων των συμπληρωμάτων διατροφής SON διατίθεται για τη διεξαγωγή παράκτιων καθαρισμών σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Περίπου 51 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν στην Αφρική λόγω των εμβολιασμών τα τελευταία 50 χρόνια
ΗΠΑ: Δεύτερη μεταμόσχευση νεφρού γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
Αγχώδης τύπος προσκόλλησης: Πώς επηρεάζονται οι σχέσεις