Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ υποστηρίζει για ακόμα μία φορά το Άσυλο Ανιάτων και το έργο του με την προσφορά 10.000 προστατευτικών μασκών μιας χρήσης για τις ανάγκες φροντίδας των περιθαλπόμενων. Η σημαντική αυτή δωρεά αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ στο Άσυλο Ανιάτων που είναι πάντα σε ετοιμότητα συμβάλλοντας σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το σωματείο ΔΕΣΜΟΣ στηρίζει και διαφυλάσσει το έργο και τη λειτουργία του Ασύλου Ανιάτων με την υλοποίηση ουσιαστικών δωρεών. Μέχρι σήμερα έχει μεσολαβήσει στη δωρεά πάνω από 17.000 προστατευτικών μασκών μιας χρήσης, αντισηπτικών, και περισσότερων των 300 κιλών μόσχου. Με τον τρόπο αυτό καλύπτονται βασικές ανάγκες για υγειονομικό υλικό για την προστασία των περιθαλπόμενων καθώς και διατροφικές ανάγκες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, που ιδρύθηκε από μια ομάδα νέων, δυναμικών ατόμων με όραμα να βελτιώσουν την προσφορά στην Ελλάδα, είναι πάντα δίπλα στο Άσυλο Ανιάτων, ανταποκρινόμενο σε κάθε αίτημα για υποστήριξη.

Η κα Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων, δήλωσε σχετικά «Ευχαριστούμε θερμά τo ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ για τη διαχρονική στήριξή του. Είναι πάντοτε πρόθυμο, με περίσσια σοβαρότητα και συνέπεια, να υποστηρίξει οποιαδήποτε ανάγκη μας, ανταποκρινόμενο στα εκάστοτε αιτήματά μας. Η στήριξη, η φροντίδα και η αγάπη του ΔΕΣΜΟΥ για το έργο που επιτελούμε μας γεμίζει δύναμη, γνωρίζοντας ότι έχουμε αγαπημένους φίλους και υποστηρικτές στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο συνθηκών περίθαλψης των ενοίκων του Ιδρύματός μας».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο ΕΟΔΥ για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών 21 - 27 Απριλίου
Ο ΠΙΣ καλύπτει τις επικείμενες κινητοποιήσεις των εργαστηρίων λόγω clawback
169η Αποστολή Κινητών Ιατρικών Μονάδων στην Ίο