Είναι γεγονός, ότι αυτή η εποχή είναι γεμάτη αλλαγές, μικρές ή μεγάλες. Η πανδημία, η κλιματική αλλαγή, οι επισφαλείς συνθήκες γύρω μας συσσωρεύουν την ανασφάλεια στη ζωή μας, αυξάνοντας το άγχος και την ανάγκη να αντεπεξέλθουμε στην καθημερινότητά μας, με όσο το δυνατόν λιγότερες δυσάρεστες εκπλήξεις.

Μέσα σε αυτή την καθημερινότητα, θα πρέπει να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας, ότι είναι αναπόσπαστο δικαίωμά μας η πρόσβαση σε βασικές παροχές και υπηρεσίες υγείας, ακόμα και αν νιώθουμε νέοι, υγιείς και... άτρωτοι! Τότε είναι κυρίως που πρέπει να προετοιμάσουμε τις βάσεις για να διατηρήσουμε τον τρόπο ζωής μας στα επίπεδα που θέλουμε!

Και επειδή η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις, ο καθένας από εμάς οφείλει στον εαυτό του να έχει προετοιμαστεί κατάλληλα με ένα πρόγραμμα υγείας που όχι μόνο θα είναι εκεί γι’ αυτόν, όταν θα το χρειαστεί, αλλά θα προλαμβάνει τις ατυχείς καταστάσεις, θα διαφυλάσσει το παρόν του και θα προνοεί για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί διευκολύνοντας την καθημερινότητά του και βελτιώνοντας τον τρόπο ζωής του!

Ένα τέτοιο πρόγραμμα υγείας είναι το Life On από την Generali Ασφαλιστική.

Μια εταιρεία που αναζητά δυναμικά ευέλικτες λύσεις, εισάγει καινοτομίες στον κλάδο ασφάλισης και η οποία με έξυπνα ψηφιακά εργαλεία, μπορεί να κάνει τη ζωή σας καλύτερη, όχι μόνο όταν προκύψει ανάγκη, αλλά κάθε στιγμή. Ένας οργανισμός που στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του έχει να προσφέρει ασφαλές και πιο βιώσιμο μέλλον με το να νοιάζεται για τη ζωή και τα όνειρα των πελατών του.

Με το νέο Οικοσύστημα Υγείας και Φροντίδας Life On, η Generali καλύπτει τις ανάγκες σας και σας βοηθά να νιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι κάθε στιγμή.

Το Life On προσφέρει μια νέα φιλοσοφία στην Ασφάλεια Υγείας, όπου βάζει στο επίκεντρο τις προσωποποιημένες ανάγκες σας και φέρνει την έννοια της πρόληψης στο προσκήνιο με:

  • Ολοκληρωμένη προστασία μέσα από 5 άξονες: Πρόληψη, Γιατροί και Εξετάσεις, Νοσηλεία, Αποκατάσταση, Υπηρεσίες. Διαμορφώστε το πρόγραμμα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες μέσα από διάφορους συνδυασμούς, ενώ παράλληλα μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο κάλυψης για κάθε άξονα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα χρήματα που σκοπεύετε να διαθέσετε.
  • Υπηρεσίες ευ ζην και έξυπνες εφαρμογές που διευκολύνουν και φροντίζουν κάθε σας στιγμή. Για να φροντίσετε την ευεξία σας αλλά και για να κερδίσετε χρόνο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες My e-doctor, My Ηealth ΙQ, My e-Gym. Έτσι, θα έχετε με ένα κλικ, εξατομικευμένες συμβουλές, παροχές και εξυπηρέτηση. Θα έχετε πρόσβαση σε τηλεσυνεδρίες με γιατρούς, κλείσιμο ραντεβού, πρόσβαση σε ειδικούς ψυχικής υγείας και διατροφολόγους, καθώς και εκγύμναση με εξειδικευμένους trainers.
  • Διαμόρφωση του δικού σας προγράμματος στο online υπολογιστικό εργαλείο ασφαλίστρων του Life On μέσα στο generali.gr. Με αυτό το εργαλείο μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικούς συνδυασμούς στις καλύψεις σας, αλλά να δείτε και μια εκτίμηση κόστους. Επίσης, για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ασφάλισης, επικοινωνείτε με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο της Generali για επιπλέον εξατομικευμένη συμβουλευτική και εξυπηρέτηση!

Τέλος, με την εφαρμογή My Generali έχετε τη δυνατότητα, από ένα ενιαίο σημείο πρόσβασης (κινητό, tablet ή και υπολογιστή) να χειρίζεστε όλα όσα αφορούν τις καλύψεις σας. Μπορείτε να κλείνετε ραντεβού με γιατρούς, να διεκπεραιώνετε τις πληρωμές, να κάνετε αναγγελία νοσηλείας, να υποβάλλετε αιτήματα και να παρακολουθείτε την πορεία τους καθώς και να επικοινωνείτε με τον ασφαλιστή σας. Όλα αυτά, όποτε θέλετε εσείς, όπου και αν βρίσκεστε.

Με το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, Life On, η Generali κάνει προτεραιότητα τη φροντίδα και την προστασία σας με την τεχνολογία σύμμαχο για άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση, 24/7.

Μπείτε, και εσείς, τώρα στο generali.gr, διαμορφώστε το δικό σας Life On και απολαύστε πολλά περισσότερα από παραδοσιακές καλύψεις υγείας.

Ανακαλύψτε το νέο πρόσωπο της φροντίδας και της προστασίας και βάλτε την ζωή σας στο... on!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ποιες χώρες θεωρούνται κορυφαίες στον ιατρικό τουρισμό
Απειλή για εγκύους και νεογνά η αύξηση της θερμοκρασίας [ελληνική μελέτη]
Οι υγειονομικοί συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία της Τετάρτης