Η ασφάλεια υγείας, όπως δηλώνει το όνομά της, κατά κύριο λόγο υπάρχει για να μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς. Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι καλό είναι να έχουμε μια ασφάλεια υγείας, πόσοι όμως από εμάς πραγματικά έχουμε; Παρακάτω, απαριθμούμε τους λόγους που καλό είναι να σταματήσουμε απλά να σκεφτόμαστε να κάνουμε μια ασφάλιση υγείας αλλά να αποκτήσουμε ουσιαστική κάλυψη, με ένα πρόγραμμα που μας ταιριάζει.

1. Για να είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο

Πόσες φορές κανονίζεις πράγματα και αφού τα κλείσεις, οργανώσεις, ακόμα και πληρώσεις, ολοκληρώνεις με την ευχή «να ‘μαστε καλά» ως τότε; Το πιθανότερο είναι όντως να είμαστε καλά, αλλά γιατί να μην προνοήσεις για αυτό το 1% ενδεχόμενο που κάτι μπορεί να πάει στραβά; Ένα απρόοπτο συνάχι, ένας ξαφνικός έλεγχος υγείας... κάτι που θα σε βγάλει εκτός προγράμματος όχι μόνο χρονικά αλλά και οικονομικά. Αν έχεις ασφάλιση υγείας, όλα είναι υπό έλεγχο. Οι γιατροί σου, τα ραντεβού σου, οι εξετάσεις σου... οι αποζημιώσεις σου.

2. Για να έχουμε πάντα κάποιον δίπλα μας

Όσο κλισέ και αν σου ακούγεται αυτό, οι σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις στην υγεία το υπόσχονται και κυρίως το κάνουν πραγματικότητα. Πώς; Αξιοποιώντας την τεχνολογία και πλαισιώνοντας τα προγράμματα υγείας με εφαρμογές, υπηρεσίες και εργαλεία που σου προσφέρουν προσωποποιημένα tips και εξατομικευμένες παροχές, ακριβώς πάνω στις ανάγκες σου και στον τρόπο ζωής σου.

3. Για να βγαίνουμε πάντα κερδισμένοι

Η ασφάλιση υγείας σου, τώρα δεν συνδυάζει απλώς ασφαλιστικές καλύψεις με έξυπνες υπηρεσίες και παροχές, αλλά φροντίζει να σε επιβραβεύει. Ακριβώς, επειδή χτίζεται πάνω σου και στο δικό σου τρόπο ζωής, μπορεί να σου παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές για την υιοθέτηση ενός υγιεινού και ισορροπημένου τρόπου ζωής. Επίσης, αναγνωρίζει πότε ξεπερνάς τον εαυτό σου και πετυχαίνεις τους στόχους σου και σε επιβραβεύει με εκπτώσεις και προνόμια. Γιατί αναγνωρίζει ότι η υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών στην καθημερινότητα είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες θωράκισης της υγείας μας, και είναι εκεί για να σε κινητοποιήσει ακόμα περισσότερο.

4. Για να έχεις τον προσωπικό σου σύμβουλο

Καλή η τεχνολογία, ακόμα καλύτερα τα έξυπνα εργαλεία, αλλά αν κάτι αποτελεί διαφοροποιό στοιχείο στη σύγχρονη εποχή των εφαρμογών και των κοινωνικών δικτύων, αυτό είναι η προσωπική επαφή. Αυτό εγγυάται να κάνει ένας εξειδικευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος. Να είναι δίπλα σου και να σε καθοδηγήσει, ώστε να επιλέξεις τον κατάλληλο συνδυασμό καλύψεων. Να είναι εκεί όταν θα έχεις κάποια απορία ή θα θες κάποια διευκρίνηση. Όταν απλά θα θες να μιλήσεις σε κάποιον για να καταλάβει τι περνάς και να σε βοηθήσει εμπράκτως.

Τέσσερις λόγοι για ασφάλιση υγείας... Ένα πρόγραμμα που τους πληροί

Τέσσερις λόγοι... αλλά αν θες να μάθεις ποιο πρόγραμμα υγείας πληροί και τους τέσσερις, αυτό είναι το Life On. Το καινοτόμο Οικοσύστημα Υγείας και Φροντίδας από την Generali. Ένα πρόγραμμα που αναγνωρίζει το πόσο μοναδικός είσαι και γι΄αυτό προσαρμόζεται ακριβώς στα μέτρα σου.

Γνώρισε τις επιλογές και τις δυνατότητες εξατομίκευσης που έχεις στη διάθεσή σου, μπαίνοντας στο online υπολογιστικό εργαλείο του Life On. Δοκίμασε σε πραγματικό χρόνο διαφορετικές καλύψεις, σύγκρινε τα κόστη και διαμόρφωσε ένα πρόγραμμα όπως θα το ‘θελες. Στο τέλος, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος Generali θα σε καθοδηγήσει ακόμα περισσότερο στις κατάλληλες επιλογές για σένα, την οικογένειά σου, τον προϋπολογισμό σου και τον τρόπο ζωής σου.

Επιπλέον των καλύψεων στους άξονες: Πρόληψη– Γιατροί & Εξετάσεις – Νοσηλεία – Αποκατάσταση, το Life On σου προσφέρει πολλά παραπάνω από παραδοσιακές καλύψεις, καθώς πλαισιώνει όλες τις παροχές του με υπηρεσίες και εργαλεία ευ ζην για να ζεις καλύτερα την κάθε σου μέρα.

Κάνε βιντεοκλήσεις με γιατρούς πολλών ειδικοτήτων όλο το 24ώρο με το My e-Doctor, διαμόρφωσε το προσωπικό σου σκορ υγείας και λάβε προσωποποιημένα tips για να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου με το My Health IQ, γυμνάσου δωρεάν και από την άνεση του σπιτιού σου μέσω της πλατφόρμας My eGym και κάνε συνεδρίες, είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακά, με ειδικούς ψυχικής υγείας.

Τέλος, διαχειρίσου όλες τις παροχές και υπηρεσίες της ασφάλισής σου από ένα ενιαίο σημείο εξυπηρέτησης, από το κινητό, το tablet ή το laptop σου με το My Generali. Το portal εξυπηρέτησης πελατών της Generali που σου παρέχει ασφάλεια σε κάθε σου βήμα!

Εσύ σκέφτεσαι κάποιον λόγο για να καθυστερείς ακόμα την ασφάλιση υγείας σου στην Generali;

Μπες, σήμερα κιόλας, εδώ και μάθε περισσότερα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας