Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα και ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου οργανώνουν συνέδριο με θέμα «Χρόνιος Πόνος & Ρευματικά Νοσήματα» στις 25-26 Νοεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο «THE STANLEY» (Οδυσσέως 1, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα 104 37). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ομιλητές, θα αναλύσουν και θα προτείνουν λύσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της φλεγμονής και του χρόνιου πόνου, που υπομένουν οι ρευματοπαθείς και έχει ως αποτέλεσμα την κακή ποιότητα ζωής τους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να  απευθύνουν ερωτήσεις στους ομιλητές και να λάβουν τις σχετικές απαντήσεις.

Ο χρόνιος πόνος αποτελεί πρόβλημα δημόσιας υγείας καθώς ελαττώνει την ποιότητα ζωής και έχει μεγάλο οικονομικό κόστος. Η αποτελεσματική αντιμετώπισή του αποτελεί μια κατεξοχήν αλληλένδετη διεπιστημονική διαδικασία.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη  των εταιρειών : ΒΙΑΝΕΞ, Reckitt (Χρυσοί Χορηγοί), ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΑ.ΠΕ (Αργυρός Χορηγός), Roche & Pfizer (Χάλκινοι Χορηγοί).

Η εγγραφή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο συνέδριο. Για περισσότερες πληροφορίες στο site: https://apr.com.gr/chronicpaincongress2022/  και στο 210 3645629.