O Οργανισμός Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία (ΟΔΙΠΥ) διοργανώνει ημερίδα στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στην Aίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου
Θεσσαλονίκης Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Ώρα έναρξης είναι η 10:00 π.μ.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν ο Βασίλης Μπαλάνης , Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία ΟΔΙΠΥ A E. και ο Ελευθέριος Θηραίος, Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Οργανισμός Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία Ο.ΔΙ.Π.Υ. Α.Ε.

Θα εκθέσουν το έργο του ΟΔΙΠΥ Α.Ε. δίνοντας έμφαση στον προγραμματισμό των δράσεων.

Χαιρετισμούς από την ηγεσία του Υπουργε ίου Υγείας , θα απευθύνουν οι Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Υφυπουργός Ψυχικής Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, Υφυπουργός Υγείας και Λίλιαν Βιλδιρίδη, Γενική Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν ο Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας , η Μελίνα Δερμεντζοπούλου, Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Χάρης Αηδονόπουλος, Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Με τη σειρά τους, θα απευθύνουν χαιρετισμούς και οι Διοικητές 3 ης & 4 ης Υγειονομικής Περιφέρειας : Παναγιώτης Μπογιατζίδης, Διοικητής 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας και Δημήτρης Τσαλικάκης, Διοικητής 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Η ημερίδα θα κλείσει με χαιρετισμούς από τους: Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, Πρόεδρο Πανελλ η ν ί ου Ιατρικού Συλλόγου Νίκο Νίτσα, Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και Νίκο Δέδε, Πρόεδρο Ένωσης Ασθενών Ελλάδας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο διπλός "Μαραθώνιος" των παιδιάτρων της Β. Ελλάδας με...τερματισμό τη Μαδαγασκάρη
Η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ψηφιακή Δεκαετία
Πασχαλινές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια