Μετά την προ ολίγων ημερών συνάντηση που είχε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών με τον υφυπουργό Υγείας κ. Μ. Θεμιστοκλέους, συμφωνήθηκε η ΠΟΝ να καταθέσει στο Υπουργείο όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει για τις ελλείψεις των δημόσιων νοσοκομείων σε γιατρούς νεφρολόγους, προκειμένου να προκηρυχθούν θέσεις για τις Μονάδες Μεταμόσχευσης αλλά και για τις Νεφρολογικές Κλινικές.
Στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε, ο Υφυπουργός Υγείας ενημέρωσε ότι έχουν προκηρυχθεί δύο θέσεις επιμελητών στη Μονάδα Μεταμόσχευσης του Ευαγγελισμού και ενός Χειρουργού Επιμελητή καθώς και δύο θέσεις επιμελητών στο Νοσοκομείο Λαϊκό.
Τα νεότερα από Σεπτέμβρη, όταν μεταξύ άλλων θα προκηρυχθεί και Συντονιστής στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Νεφρού στον Ευαγγελισμό.
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κουραμπιέδες, μελομακάρονα και μια αίσθηση ανεκπλήρωτου
Το πρώτο και μοναδικό βιο - ομοειδές φάρμακο για την πολλαπλή σκλήρυνση μπαίνει στις ΗΠΑ
Ι. Βαρδακαστάνης: Το αναπηρικό κίνημα συνεχίζει να αγωνίζεται και να διεκδικεί