"Σχετικά σύντομα" αναμένονται οι ανακοινώσεις για τν συνεργασία του ΕΣΥ με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, όπως ανέφερε την Τετάρτη ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο Action 24, ο υπουργός Υγείας επισήμανε τα ακόλουθα:

"Έχουμε πράγματι μία συζήτηση με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών και πιστεύω ότι θα έχουμε ανακοινώσεις σχετικά σύντομα, για το πως μπορούμε να κάνουμε μία συνεργασία με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες ώστε να προσφέρουν ένα ασφαλιστικό προϊόν μέσα στο ΕΣΥ.

Είμαι πολύ υπέρ της συνεργασίας δημοσίου - ιδιωτικού τομέα. Είμαι πολύ υπέρ να συμπράξουν όλες οι δυνάμεις της χώρας για ένα καλύτερο ΕΣΥ.

Το ΕΣΥ ήδη βελτιώνεται. Η άνοδος των παρεχομένων υπηρεσιών από το ΕΣΥ κάνει πιο θελκτικές τις υπηρεσίες στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. 

Αν επισκεφθείτε ένα νοσοκομείο, θα δείτε ότι δεν είναι όπως παλιά. Τα νοσοκομεία αλλάζουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Είμαι πολύ περήφανος για αυτά που κάνουμε στο ΕΣΥ"».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αλβουμίνη: Η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο ανθρώπινο αίμα ασπίδα ενάντια σε θανατηφόρες μυκητιάσεις
Έρευνα της ΑΚΟΣ για την υποθρεψία
Βλεφαροπλαστική: Πώς βελτιώνει την εμφάνιση των ματιών και το οπτικό πεδίο