Εβδομάδα ενημέρωσης για την ακμή πραγματοποιείται από 3 έως 7 Σεπτεμβρίου στο φαρμακείο Μπακάκος στην Ομόνοια. Η ενημερωτική εκστρατεία πραγματοποιείται από την εταιρία FREZYDERM, που δραστηριοποιείται στον κλάδο δερμοκαλλυντικών, στο πλαίσιο παρουσίασης της σειράς κατά της λιπαρότητας και της ακμής FREZYDERM AC-NORM.

Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού, περιποίησης και ειδικής φροντίδας και μπορεί να συνδυαστεί και με φαρμακευτικές αγωγές.

Το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί από αισθητικό της εταιρίας για τον τρόπο αντιμετώπισης της ακμής και της λιπαρότητας του δέρματος.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης θα διανεμηθούν δείγματα και άλλο υλικό στους καταναλωτές. Η παρουσίαση θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα και συγκεκριμένα Δευτέρα και Τετάρτη 09.00-14.30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09.-14.00 κ 17.30-20.30.

Τα προϊόντα της εταιρίας περιλαμβάνουν τις εξής σειρές: Skinline, anti-ageing line, Babyline, Sunline, Hairline, Feminine Essentials, Εντομοαπώθηση, Ac-Norm, βάσεις για Γαληνικά Σκευάσματα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Γονίδια οικογένειας από την Κολομβία ίσως "φρενάρουν" τη νόσο Alzheimer
Τι είναι οι ηλεκτρολύτες και σε ποιες τροφές τους βρίσκουμε
Περπάτημα: "Φάρμακο" κατά του πόνου στη μέση [μελέτη]