ΒΙΟΝΕΡΓΕΙΑΚΟ -ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΕΣΤ (με τη μέθοδο VEGA Test & VOLL)
Τι είναι ο βιοενεργειακός -λειτουργικός έλεγχος;
Είναι μία μέθοδος διάγνωσης και θεραπείας, που βασίζεται σε ανώδυνες και ηλεκτροφυσικές μεθόδους, αποτέλεσμα πολύχρονων μελετών από Ευρωπαίους επιστήμονες.

Με τη μέθοδο αυτή δίνεται η δυνατότητα στον ιατρό να μετρήσει την ενέργεια και τη λειτουργική κατάσταση του οργανισμού και των συγκεκριμένων οργάνων καθώς και λειτουργικών συστημάτων, όπως του ανοσοποιητικού, του ενδοκρινικού κτλ.

Μια ενεργειακή -λειτουργική διαταραχή προκαλεί στην αρχή μεταβολές, που δεν είναι δυνατόν να μετρηθούν με τις συνήθεις διαγνωστικές μεθόδους (εξετάσεις αίματος, ακτινογραφίες, υπερηχογραφήματα κ,τ.λ.). Αυτό συμβαίνει, γιατί οι μεταβολές στον οργανισμό είναι ακόμη πάρα πολύ μικρές, ώστε να δώσουν ορατά στοιχεία ανιχνεύσιμα με αυτές τις μεθόδους διερεύνησης.

Με την καινούρια μέθοδο, μετρώντας το βιοηλεκτρικό πεδίο σε συγκεκριμένα σημεία και διαμέσου του αυτόνομου νευρικού συστήματος, καταφέρνουμε να εντοπίσουμε τη διαταραχή ή τη βλάβη στα αρχικά της στάδια και όχι μόνο. Με κατάλληλες μετρήσεις μπορούμε να εντοπίσουμε την ουσία -φάρμακο που βοηθά πιο αποτελεσματικά στη θεραπεία, καθώς και τροφές ή πράγματα που πρέπει ο ασθενής να αποφύγει ή να
προτιμήσει.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ:
Υπάρχει δυνατότητα γενικού "τσεκ απ" των οργάνων: καρδιάς, πνευμόνων, ήπατος, παγκρέατος, κτλ. των οργανικών συστημάτων ενδοκρινικό, νευρικό, ερειστικό, κτλ.

Δεδομένου ότι η βιοενεργειακή -λειτουργική διαταραχή των οργάνων προηγείται χρονολογικό της εκδηλώσεως των συμπτωμότων της παθήσεως με το VEGA TEST παρέχεται η δυνατότητα, εκτός από την έγκυρη διάγνωση επιπλέον η πρόληψη ασθενειών, πριν ακόμη εκδηλώσουν συμπτώματα και η αντιμετώπιση τους ακολουθώντας την κατάλληλη θεραπεία.

Επίσης μπορεί να διευκρινισθείl γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν αποδώσει διάφορες μορφές θεραπείας που έχει δοκιμάσει ο ασθενής, είτε αυτή εlναι αλλοπαθητική είτε ομοιοπαθητική, είτε πρόκειται για άλλες μορφές όπως διαιτοθεραπεία, φυτοθεραπεία, βελονισμός κτλ.

Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως είναι ότι μπορεί να οδηγήσει στην αιτιολογική αλυσίδα της πάθησης. Πράγμα εξαιρετικό δύσκολο και δαπανηρό με άλλες διαγνωστικές μεθόδους.

BIORESONACE-ΒIΟΣΥΝΤΟΝIΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Σε αυτή τη θεραπευτική μέθοδο χρησιμοποιούμε τις ίδιες τις ιδιοσυχνότητες του οργανισμού. Αυτές προσλαμβάνονται μέσω μιας ειδικής συσκευής, όπου και τις επεξεργαζόμαστε, διαχωρίζοντας τα παθολογικά από τα υγεία φάσματα.

Στη συνέχεια επαναδιαβιβάζονται στον οργανισμό κατάλληλα τροποποιημένα και ενισχυμένα, ώστε να επιφέρουν τη ζητούμενη θεραπευτική μεταβολή.
Όλη η διαδικασία ελέγχεται κατά στάδιο μέσο της μεθόδου Voll ή VEGA. Η μέθοδος έχει όμοια δράση με την ομοιοπαθητική θεραπεία.

Σε αυτή την περίπτωση όμως χρησιμοποιούμε το ηλεκτρομαγνητικό -ενεργειακό πεδίο του ίδιου ανθρώπου κατάλληλα τροποποιημένο.

ΙΣΟΕΣΤΙΑΣΗ ΣΕ ΥΓΡΗ ΦΑΣΗ -TESTS ΚΡΟΚΙΔΟΣΗΣ ΟΡΟΥ (ΠΡΟΤΕΪΝIΚΟ ΠΡΟΦΙΛ)
Επιτρέπει τη μελέτη σε βάθος των πρωτεϊνών του οργανισμού με σκοπό τη διάγνωση και παρακολούθηση παθολογιών, που με άλλες μεθόδους θα ήταν εξαιρετικά δαπανηρό, αν όχι αδύνατον, να γίνει.

Εκτός αυτού προσφέρει μια αντικειμενική καθοδήγηση για την εντόπιση των κατάλληλων για τη θεραπεία φυτικών σκευασμάτων.
Η μέθοδος έγκειται στην πραγματοποίηση 25 ορολογικών τεστ που μας επιτρέπουν να ελέγξουμε κυρίως το γαστρεντερικό -ήπαρ -πάγκρεας, νεφρά, ανοσοποιητικό, αίμα και γενικότερα το μεταβολισμό, όπως επίσης μας δίνονται σημαντικές πληροφορίες για την πορεία ιώσεων και νεοπλασιών.

Με λίγα λόγια μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί μια φθηνή προληπτική και διαγνωστική μέθοδο, τη στιγμή που μας απεικονίζει παθολογικές διαταραχές, ακόμη στη γέννησή τους. Η εξέταση πραγματοποιείται στα εργαστήρια ATEGIS -Βέλγιο

ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΑ
Μας προσφέρει τη δυνατότητα μέτρησης όλων των ανόργανων αλάτων του οργανισμού. Ως γνωστό τα μεταλλικά άλατα είναι απαραίτητα για τη λειτουργία πολλών ενζύμων, έτσι ώστε η ελάττωση τους από λανθασμένη διατροφή ή λόγω παθολογικών αιτιών να φέρνει διαταραχή στο μεταβολισμό και στη λειτουργία του αμυντικού συστήματος.
Η μέθοδος έγκειται στη μέτρηση σε δείγμα ολοκλήρου αίματος των παρακάτω στοιχείων: Νάτριο, Κάλιο, Χλώριο, Φώσφορος, Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Σίδηρος, Πυρίτιο, Σελήνιο, Ψευδάργυρο, Χαλκό, Χρώμιο, Κοβάλτιο, Μαγγάνιο, Ιώδιο, Βανάδιο, Aλoυμίνιo, Μόλυβδο.