Διατροφή

Μεσογειακά λιγκουίνι

Θα χρειαστείτε κοτόπουλο, σκόρδο και γαρίδες. Επίσης αλεύρι, γάλα, λευκό κρασί και παρμεζάνα. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το πιπέρι και τον βασιλικό.

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

Καρασούλη Κωνσταντίνα MSc
Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Υλικά

1 πακέτο λιγκουίνι
150 γρ. γαρίδες
250 γρ. ψιλοκομμένο κοτόπουλο
Φρέσκες ντομάτες ψιλοκομμένες
Σκόρδο
Πιπέρι καγιέν
Βασιλικός
Πιπέρι
Αλεύρι
Λευκό κρασί
Γάλα
Παρμεζάνα

Εκτέλεση

Βράζουμε και σουρώνουμε τα λιγκουίνι. Τσιγαρίζουμε ελαφρά το κοτόπουλο, το σκόρδο και τις γαρίδες. Προσθέτουμε το αλεύρι, το γάλα, το λευκό κρασί και την παρμεζάνα, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου 5 λεπτά.

Προσθέτουμε τις ντομάτες, το πιπέρι και τον βασιλικό. Σερβίρουμε τα λιγκουίνι και προσθέτουμε από επάνω τη σάλτσα με το κοτόπουλο και τις γαρίδες.

'Το πρόβλημα με το ιταλικό φαγητό είναι πως μετά από πέντε - έξι μέρες ξαναπεινάς..'
George Miller.

Πηγές:
www.nutrimed.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων