Όλοι χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω αυτό το διάστημα για να νιώσουμε υγιείς και το κυριότερο; Για να αισθανθούμε ότι κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας. Σωστή διατροφή κάθε μέρα και άσκηση στο μέτρο που μπορούμε, είναι δύο σημαντικά συστατικά της ζωής μας, πάντα βέβαια με χαμόγελο και διασκέδαση, έστω εντός των... τειχών!

Οι συνθήκες, από την άλλη, μας θέλουν πολλές ώρες να εργαζόμαστε από το σπίτι, να κινούμαστε λιγότερο, να έχουμε βάλει σε αναμονή πολλές αγαπημένες μας δραστηριότητες. Όλη αυτή η… στασιμότητα, όσο και αν φαίνεται παράξενο, καταπονεί το σώμα μας και κυρίως τις αρθρώσεις μας. Καταπονεί όμως και την ψυχολογία μας και έχει συνέπειες και στην εμφάνισή μας.

Το Collagen Pro-active, το αγαπημένο πόσιμο κολλαγόνο χιλιάδων καταναλωτών εδώ και χρόνια, μπορεί να βοηθήσει. Γιατί χαρίζει υγιείς αρθρώσεις, ελαστικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά, δυνατά νύχια! Και όλα αυτά, με ένα μόνο καπάκι κάθε βράδυ, λίγο πριν από τον ύπνο.

Οφέλη σε υγεία και ομορφιά

Το Collagen Pro-active “ξυπνά” το κολλαγόνο στον οργανισμό μας, με σημαντικά οφέλη στις αρθρώσεις:

  • Ενισχύει τις αρθρώσεις μας ενώ ταυτόχρονα μειώνει τους πόνους.
  • Αυξάνει την ευλυγισία και την κινητικότητα της άρθρωσης.

Και στην εμφάνισή μας:

  • Αυξάνει την ελαστικότητα και τη λάμψη του δέρματος
  • Επαναφέρει το “οβάλ” του προσώπου
  • Χαρίζει υγιή, δυνατά μαλλιά που μακραίνουν πολύ πιο γρήγορα
  • Δυναμώνει τα νύχια.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Collagen Pro-active είναι ιδανικό για:

  • Άτομα που έχουν προβλήματα στις αρθρώσεις, όπως αρθρίτιδα ή οστεοαρθρίτιδα.
  • Όσους αθλούνται ασκούνται συστηματικά και αθλητές.
  • Γυναίκες στην περίοδο της εμμηνόπαυσης αλλά και στην κλιμακτήριο.
  • Γυναίκες που παρατηρούν ότι τα μαλλιά πέφτουν, αδυναμία στα νύχια τους, μια πρώτη εμφάνιση ρυτίδων.
  • Αλλά και για όλους όσοι επιθυμούν να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν προβλήματα των αρθρώσεων, του ταλαιπωρημένου δέρματος, καθώς και αδύναμων μαλλιών και νυχιών.

Πώς δρα το Collagen Pro-active

To Collagen Pro-active είναι το μοναδικό κολλαγόνο σε πεπτίδια που είναι εμπλουτισμένο με μαγνήσιο, πυρίτιο και το μισό σύμπλεγμα της βιταμίνης Β. Έτσι, αναλαμβάνει δράση από... μέσα.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, χάρη στη μοναδική του φόρμουλα, διεγείρει αποτελεσματικά τα χονδροκύτταρα, ώστε να αναπλάσουν τον χόνδρο στις αρθρώσεις αλλά και τους ινοβλάστες στο χόριο του δέρματος, ώστε να συνθέσουν κολλαγόνο, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του απαραίτητου επιπέδου στον οργανισμό.

Και πώς το κάνει αυτό; Η πατενταρισμένη διαδικασία ενζυματικής υδρόλυσής του επιτρέπει την καλύτερη απορρόφησή του από τον οργανισμό μας και τη συσσώρευσή του στα σημεία που εκδηλώνεται ανάγκη στο σώμα. Κάθε ημερήσια δόση περιέχει 10.000 mg υδρολυμένου κολλαγόνου. Βάσει κλινικών μελετών, αυτή είναι η ενδεδειγμένη δόση για να έχουμε όλα τα οφέλη του. Με δύο λόγια είναι 20 φορές πιο ισχυρό και πιο αποτελεσματικό από οποιοδήποτε χάπι κολλαγόνου! Επιπλέον είναι το μοναδικό σε συσκευασία 600 ml για να καλύπτει πάνω από 1 μήνα και είναι και δοκιμασμένο για πάνω από 10 χρόνια.

Tι είναι το κολλαγόνο

Το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματος και του συνδετικού ιστού μας. Αποτελεί μία πρωτεΐνη-κλειδί του οργανισμού, αντιπροσωπεύοντας το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. Παίζει τεράστιο ρόλο στην κατασκευή του σώματος γιατί είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, των χόνδρων των αρθρώσεων αλλά και των οστών. Είναι το βασικό συστατικό του δέρματος και της επιδερμίδας μας.

Αυτό το τόσο πολύτιμο συστατικό του οργανισμού μας αδυνατούμε να το προσλάβουμε από κάποιο είδος τροφής και το σημαντικότερο; Τα αποθέματά του μειώνονται από την ηλικία των 25 ετών, με ρυθμό περίπου 1,5% ετησίως.

Επιπτώσεις από την απώλεια κολλαγόνου

Οι κυριότερες συνέπειες και επιπτώσεις στην υγεία μας είναι πόνοι στις αρθρώσεις και προβλήματα που δημιουργούνται σε αυτές, όπως για παράδειγμα η οστεοαρθρίτιδα.  Αλλά και στην επιδερμίδα μας, σταδιακά εμφανίζονται ρυτίδες, η επιδερμίδα μας γίνεται άτονη, θαμπή και «σπάει». Χάνουμε το «οβάλ» του προσώπου. Τα μαλλιά χάνουν τη δύναμή τους και μπορεί να πέφτουν. Τα νύχια μας σπάνε.

Βάζουμε λοιπόν στη ρουτίνα υγείας και ομορφιάς μας, κάθε βράδυ, λίγο πριν από τον ύπνο, ένα καπάκι Collagen Pro-active, γιατί εκείνη την ώρα γίνεται η παραγωγή κολλαγόνου, οπότε αυξάνεται η δυνατότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών του από τον οργανισμό.

Το βρίσκουμε σε φυσικά και online φαρμακεία.

Για να μάθετε ακόμα περισσότερα ακολουθήστε το Collagen Pro-active στα social media: FB και IG

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η πανδημία οδήγησε σε μέτριες καθυστερήσεις σε αναπτυξιακά ορόσημα για βρέφη και μικρά παιδιά
ΕΟΦ: 234 φάρμακα σε έλλειψη, 45 νοσοκομειακά, 6 σκιαγραφικά, 4 εμβόλια [κατάλογος]
Τα φάρμακα παρασκευάζονται για ασθενείς, όχι για αποθέματα