Το ΙΑΣΩ δημιούργησε ένα νέο υπερσύγχρονο Τμήμα Check-Up το οποίο προσφέρει εξατομικευμένη και ολιστική προσέγγιση στη διενέργεια προληπτικών ελέγχων υγείας.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις της επιστήμης και της ιατρικής, τα εξειδικευμένα πακέτα healthUP του ΙΑΣΩ καλύπτουν κάθε ανάγκη για προληπτικό έλεγχο, για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Στελεχώνεται από άριστα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει για την πραγματοποίηση των ιατρικών ελέγχων. Για τη διενέργεια των εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων, το τμήμα Check-Up υποστηρίζεται από το Τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων και το Τμήμα των Ιατρικών Απεικονίσεων του ΙΑΣΩ, τα οποία έχουν εδραιωθεί για το υψηλό επιστημονικό επίπεδο, το εύρος των εξετάσεων που προσφέρουν και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

Το τμήμα φιλοξενείται σε πλήρως ανακαινισμένο χώρο και διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και μοντέρνο ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η συνεχής ροή των επισκεπτών, για τη διενέργεια των εξετάσεων και τις επισκέψεις στις διάφορες ιατρικές ειδικότητες, με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς καθυστερήσεις.

Στον ίδιο χώρο βρίσκονται και τα Εξωτερικά Ιατρεία της Κλινικής, γεγονός που διευκολύνει την άμεση συνεργασία διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων, εφόσον κρίνεται απαραίτητο.

Τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλείας: θερμομέτρηση, χρήση μέσων ατομικής προστασίας, ανεξάρτητη είσοδος, αυστηρή τήρηση ραντεβού για αποφυγή του συνωστισμού και δυνατότητα ηλεκτρονικής ή ταχυδρομικής αποστολής των αποτελεσμάτων.

Προγραμματίστε άμεσα το ραντεβού σας στο Τμήμα Check Up του ΙΑΣΩ και δώστε ένα Up στην υγεία σας.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:00 – 15:00

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6383090 & 210 6383091

Email: [email protected]