Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα  θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Βιοομοειδή.Ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο στην αντιμετώπιση των ρευματικών νοσημάτων», την Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 και ώρες 18:00-19:00 μέσω της σελίδας της στο Facebook http://www.facebook.com/eleanarheumatism.  Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Genesis Pharma & Digital Task.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Βιολογικά, βιοομοειδή και συμβατικά φάρμακα στα ρευματικά νοσήματα .Η νομική βάση και η σημασία τους», με ομιλητή τον κ. Δημήτριο Κούβελα, Καθηγητή Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας, Δ/ντή Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ.
  • «Βιοομοειδήφάρμακα. Η μέχρι σήμερα κλινική εμπειρία & εκτιμήσεις για το μέλλον», με ομιλιτή τον κ. Χρήστο Κουτσιανά, MD, Ρευματολόγο-Ειδικό Παθολόγο, Ακαδημαϊκό Υπότροφο Παθολογίας, Ρευματολογίας Μονάδα Κλινικής Ανοσολογίας, Ρευματολογίας, Β’ Παν.Παθ. Κλ. & Ομώνυμο Εργαστήριο Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑΓ.Ν.Α « Ιπποκράτειο».

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α  για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB ή στο [email protected] .

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση ΕΟΠΥΥ με Ελληνικό Σύλλογο Θαλασσαιμίας
Πότε σταματούν να μεγαλώνουν τα πόδια
Δήλωση Γεωργιάδη κατά την είσοδό του στο Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Υγείας