Η Europa Donna Hellas στηρίζει την πρωτοβουλία του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΣΠΑΚΕ) στο πλαίσιο της οποίας διοργανώνεται εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, στα βοηθητικά γήπεδα του κλειστού του ΟΑΚΑ από τις 9.00 έως τις 15.00. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδοσίας και της ιστορικής επετείου της κατάκτησης του Ευρωμπάσκετ του 1987.

Η Europa Donna Hellas σταθερά προσηλωμένη στην προσφορά στον συνάνθρωπο και με σεβασμό στους βασικούς καταστατικούς σκοπούς της, στηρίζει την πρωτοβουλία της εθελοντικής Αιμοδοσίας. Το αίμα είναι ζωή και η ζωή είναι πολύτιμη και μοναδική. Την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε όλοι μας, καλούμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να συνεχίσουμε να νοιαζόμαστε και να προσφέρουμε στον άνθρωπο. Η προσφορά σε αίμα είναι πολύτιμη και μοναδική, όπως και η ζωή.

‘’Σας περιμένουμε την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, 9.00 με 15.00 στην εθελοντική αιμοδοσία που θα λάβει χώρα στα βοηθητικά γήπεδα του κλειστού του ΟΑΚΑ, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Γιατί μαζί καταφέρνουμε πάντα περισσότερα.’’

EUROPA DONNA HELLAS

Βασικός στόχος της Europa Donna Hellas είναι η διασφάλιση της πρόσβασης όλων των γυναικών που διαμένουν στη χώρα μας, σε ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες ενημέρωσης, πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας του καρκίνου του μαστού, που αποτελεί την συχνότερη μορφή καρκίνου στο γυναικείο πληθυσμό.

H Europa Donna Hellas, πιστοποιημένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση στο Υπουργείο Yγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αποτελεί το Ελληνικό Forum της Europa Donna (The European Breast Cancer Coalition), της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας για τον καρκίνο του μαστού που αριθμεί 47 χώρες κράτη – μέλη και αποτελεί Όργανο Συνηγορίας και Διεκδίκησης. Πρόεδρος της Europa Donna Hellas, είναι η Ευρωβουλευτής ‘Ελενα Κουντουρά.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα