Αρχίζει σήμερα, Πέμπτη 24 Ιουνίου, στις 16:00 το τριήμερο 22ο Πανελλήνιο Υβριδικό Συνέδριο, που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Management Υπηρεσιών Υγείας (ΕΕΜΥΥ) στο αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Pasteur.

Στις εργασίες του συνεδρίου συμμετέχουν δεκάδες ακαδημαϊκοί και ανώτερα στελέχη του τομέα υγείας, με εισηγήσεις σχετικά με τις χρόνιες προκλήσεις του συστήματος υγείας στη χώρα, αλλά και αυτές που ανέδειξε η πανδημία της CoViD-19. Οι εμπειρίες των μάχιμων στελεχών από την αντιμετώπιση της πανδημίας θα συζητηθούν σε ιδιαίτερη ενότητα και θα είναι αποκαλυπτικές.

Το απόγευμα του Σαββάτου, 26 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, η βράβευση των καλύτερων εργασιών, οι οποίες στη συνέχεια θα δημοσιευθούν στο επιστημονικό περιοδικό της ΕΕΜΥΥ "Επιθεώρηση Υγείας".

Το 22ο συνέδριο της ΕΕΜΥΥ είναι αφιερωμένο στους επαγγελματίες Υγείας της πρώτης γραμμής για την ανεκτίμητη προσφορά τους σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και στους υγειονομικούς που έφυγαν από κοντά μας, δίνοντας μάχη για όλους εμάς!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς ο διαβήτης κύησης επηρεάζει τα νεογνά
Όχι από τον γερμανό υπουργό Υγείας στην απαγόρευση των τσιγάρων
Ποιες ιατρικές ειδικότητες μπορούν να κάνουν επεμβάσεις αποκατάστασης μαστού [εγκύκλιος]