Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, ενημερώνει ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για το Κέντρο Ημέρας Χαρά Ι για δύο νεαρά άτομα στο φάσμα του αυτισμού κάθε λειτουργικότητας (υψηλής, μέσης, χαμηλής), ηλικίας από 16 ετών έως 25 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του  Συλλόγου, έως την Παρασκευή 9 Ιουλίου, καθημερινά 9π.μ. - 4μ.μ., τηλ. 2410-613112, εσωτ. 5.

Παρέχονται εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες μέσα στο Κέντρο Ημέρας και στην κοινότητα. Σκοπός του Κέντρου Ημέρας είναι τα άτομα με αυτισμό που συμμετέχουν στο πρόγραμμα να αναπτύξουν νέες και υπάρχουσες δεξιότητες και να γίνουν όσο το δυνατόν πιο αυτόνομα. Τα ημερήσια προγράμματα σχεδιάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες τους και τις επιθυμίες τους - προσωποκεντρικός σχεδιασμός - και περιλαμβάνουν: επικοινωνία και κοινωνικές δεξιότητες, εργαστήρι δημιουργικής, ψυχοκινητική, δεξιότητες καθημερινής ζωής, κοινωνικοποίηση, διαχείριση συμπεριφορών, ψυχαγωγία. Παρέχεται επίσης υποστήριξη και συμβουλευτική οικογένειας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Νέο τεστ ούρων ανιχνεύει τον καρκίνο της κεφαλής και του τραχήλου
Πασχαλινό Bazaar της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer
H σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management