Η Φαλλοπλαστική ή Αυξητική πέους αποτελεί τη δημοφιλέστερη αισθητική επέμβαση στους άνδρες, που έχει ως στόχο τη βελτίωση της εικόνας και την αύξηση της αυτοπεποίθησης. Αφορά συνηθέστερα σε επιμήκυνση του πέους και αρκετές φορές σε συνδυασμό της με διόγκωσή του, αύξηση δηλαδή της περιμέτρου του.

Ο Δρ. Δημήτριος Μπορούσας, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος & Συνιδρυτής της AndroClinic Athens, μιλά για τις σύγχρονες χειρουργικές μεθόδους και τα πλεονεκτήματα αυτών, για να επιλέξετε αυτή που ενδείκνυται στη δική σας περίπτωση!

Να θυμάστε: Η Αυξητική πέους σήμερα δεν αποτελεί ταμπού και δεν σημαίνει ότι αυτός που υποβάλλεται σε αυτή, έχει κάποιο πρόβλημα!

Ο Δρ Μπορούσας είναι ο μοναδικός Έλληνας Ουρολόγος - Ανδρολόγος που συμμετέχει στο κορυφαίο παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής & Πλαστικής Χειρουργικής IMCAS που διοργανώνεται με τη συμμετοχή 700 παγκοσμίου φήμης ειδικών από 140 χώρες και 12.000 παρευρισκόμενους.

Φέτος, το 23ο παγκόσμιο Συνέδριο IMCAS θα γίνει στο Παρίσι από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου 2022, δια ζώσης.

O Δρ Μπορούσας θα μιλήσει για τις νέες προηγμένες θεραπείες στη στυτική δυσλειτουργία με τη χρήση PRP ενέσεων και χαμηλής συχνότητας κρουστικά κύματα και για την αυξητική πέους με τη χρήση ενέσιμων βιοσυνθετικών απορροφήσιμων ικριωμάτων και PRP ενέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.borousas.gr & www.androclinic.gr

https://www.facebook.com/urology.andrology.athens

Επικοινωνία:

τηλ: 211 2212486, 6977 491086 για ραντεβού

AndroClinic Athens, Βαλαωρίτου 4, Αθήνα

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα