Σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επείγουσα προμήθεια 45.000 (και με δικαίωμα προαίρεσης για αύξηση έως και 10.000 επιπλέον της ποσότητας, είτε κατά το στάδιο της κατακύρωσης, είτε κατά τη διάρκεια υλοποίησης της Σύμβασης που θα υπογραφεί) αντιδραστηρίων (πλήρες διαγνωστικό κιτ) για τον αναλυτή ανίχνευσης του νέου κορωνοϊού SarsCov-2 με τεχνολογία Real-time PCR (CPV 33696500-7, Αντιδραστήρια εργαστηρίων) για τις ανάγκες του Γ.Ν Χανίων προχωρά η 7 Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. Αναλυτικότερα οι προδιαγραφές του εξοπλισμού είναι: 

  • Πλήρες αυτοματοποιημένο σύστημα απομόνωσης γενετικού υλικού (DNA/RNA) : Genetic Signatures – GS1 – HT system.
  • Αναλυτής Real – time PCR : BIORAD CFX-96 REAL TIME SYSTEM.

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη έχει οριστεί στα 618.750 ευρώ συμπ/νου ΦΠΑ 0% (με το δικαίωμα προαίρεσης έως και 756.250,00 ευρώ συμπ/νου ΦΠΑ 0%). Αυτό σημαίνει ότι η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανά μονάδα ορίστηκε στα 13,75 ευρώ. Κριτήριο κατακύρωσης θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διαδικασία, πρέπει να υποβάλουν προσφορά εντός της καταληκτικής προθεσμίας, δηλαδή μέχρι την 15η Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Τρίτη στο γραφείο πρωτοκόλλου της Κεντρικής Υπηρεσίας της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης. Ο χρόνος διάρκειας της Σύμβασης ορίζεται σε τρεις μήνες, με δικαίωμα μονομερούς δίμηνης παράτασης ως προς την απορρόφηση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου. Ο Προμηθευτής από την άλλη, εγγυάται την εκτέλεση κάθε παραγγελίας, άμεσα και εντός 10 ημερών.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο FDA ενέκρινε το πρώτο kit αυτοσυλλογής για εξέταση του ιού HPV
Τι συμβαίνει στο σώμα μας αν κόψουμε τους υδατάνθρακες
Ο ιός H5N1 της γρίπης των πτηνών εντοπίστηκε σε άγρια πτηνά στη Νέα Υόρκη