Την αυξημένη ζήτηση για υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στην Υγεία αποδεικνύουν οι επισκέψεις και το ενδιαφέρον που καταγράφει το ιδιωτικό νοσοκομείο Therapis General Hospital προτού ακόμα συμπληρώσει το  δεύτερο χρόνο λειτουργίας του στο Παγκράτι. Περισσότερες από 15.000 περιπτώσεις πολιτών επισκέφθηκαν το ιδιωτικό νοσοκομείο για υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Υγείας οι οποίες όπως σημειώνει το νοσοκομείο, εξυπηρετήθηκαν αποτελεσματικά, με συνέπεια και φυσικά με επιστημονική αρτιότητα.

Με δυναμική 82 κλινών, τμήματα όλωντων ειδικοτήτων,  ειδικές Μονάδες Νοσηλείας όπως Μ.Ε.Θ. – Μ.Α.Φ. Μονάδα Παθολογικής Ογκολογίας και Μονάδα Εξωσωματικής Λιθοτριψίας, με παράλληλη εξειδικευμένη νοσηλευτική φροντίδα, εξωτερικά ιατρεία και ιδιωτικό στόλο ασθενοφόρων, το Therapis ενισχύει τις επιλογές μέριμνας και ίασης του κοινού της Αθήνας.

Με έμφαση στη χρήση προηγμένης ιατρικής τεχνολογίας,  το Therapis General Hospital διαθέτει πέντε καινοτόμες χειρουργικές αίθουσες 5ης γενιάς εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής,με επιλεγμένα υλικά αντιμικροβιακών ιδιοτήτων προς ενίσχυση της ασφάλειας ιατρών, προσωπικού και ασθενών. Επιπλέον, οι χειρουργοί, μέσω συστημάτων PACS, έχουν πρόσβαση σε απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται στη διάρκεια κάθε επέμβασης καθώς και όλο το 24ωρο, ακόμα και απομακρυσμένα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Therapis General Hospital, κ. Θεόδωρος Φυτηλάς, με αφορμή το ενδιαφέρον των πολιτών για τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρονται, αναφέρει ότι «το νοσοκομείο μας στηρίζει όλη την αντίληψη λειτουργίας του στο τρίπτυχο: ιατροκεντρική φιλοσοφία, υψηλή τεχνολογία, αμεσότητα πρόληψης και θεραπείας. Επενδύσαμε στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κρίνοντας πως, σε μια πόλη που αλλάζει προς το καλύτερο, η προσβασιμότητα σε ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ταχύτατης εξυπηρέτησης έρχεται να ενισχύσει το συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής, αλλά και να απαντήσει στις σύγχρονες ανάγκες του κοινού, τόσο για τους ιατρούς, όσο και για τους ασθενείς».

Το Therapis General ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2020 ως πρότυπο διαγνωστικό, θεραπευτικό και χειρουργικό ιδιωτικό νοσοκομείο. Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο, με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, κατάλληλη υποδομή και όλο τον απαιτούμενο σύγχρονο εξοπλισμό για την παροχή επείγουσας φροντίδας

Τα Εξωτερικά Ιατρεία καλύπτουν το σύνολο των ειδικοτήτων και λειτουργούν καθημερινά, ενώ σε 24ωρη λειτουργία είναι οι ειδικότητες της Παθολογίας, της Καρδιολογίας, της Ορθοπεδικής και της Χειρουργικής.

Στην περίπτωση που απαιτείται μεταφορά των ασθενών στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, αυτή πραγματοποιείται μέσω των Ασθενοφόρων του Therapis General. Τα ασθενοφόρα βρίσκονται σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο, με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό για την παροχή πρώτων βοηθειών και ασφαλή μεταφορά των ασθενών.

Το νοσοκομείο διασφαλίζει την ασφαλή πρόσβαση και μεταφορά των ατόμων ΑμεΑ σε όλους τους χώρους του, με απόλυτο σεβασμό.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Όχι από τον γερμανό υπουργό Υγείας στην απαγόρευση των τσιγάρων
Υπουργείο Υγείας: Ποιες ιατρικές ειδικότητες χορηγούν υαλουρονικό οξύ και botox [εγκύκλιος]
Γιατί ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη παράγοντες του υπουργείου Υγείας