Νέο Διαγνωστικό Κέντρο εγκαινίασε ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στον Πειραιά, ενισχύοντας την παρουσία του στην περιοχή, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Το νέο Διαγνωστικό Κέντρο – το δεύτερο στον Πειραιά – λειτουργεί στην οδό Φιλελλήνων, με εξοπλισμό τελευταίας ιατρικής τεχνολογίας και με έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό, άρτια καταρτισμένο σε όλες τις σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους.

Στο Εργαστήριο του νέου Κέντρου διενεργούνται εκατοντάδες εξετάσεις, από έλεγχο ρουτίνας έως και πολύ εξειδικευμένα διαγνωστικά τεστ. Στο Κέντρο έχει εγκατασταθεί υπερσύγχρονος Αξονικός και Μαγνητικός Τομογράφος, ενώ λειτουργούν επίσης Ακτινολογικό Τμήμα, Μονάδα Ψηφιακής Μαστογραφίας, Τμήμα Υπερήχων, Τμήμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας. 

Παράλληλα, διενεργούνται όλοι οι έλεγχοι Covid-19, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας.

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Πειραιά λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 6 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και Σάββατο από τις 6 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Εξυπηρετεί ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και όλων των υπόλοιπων ταμείων κοινωνικής ασφάλισης, ενώ συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει συμπληρώσει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 72 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία, 2 Διατροφολογικά Κέντρα, ένα Εργομετρικό Κέντρο, ένα Δερματολογικό Κέντρο, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση συνδέεται με εμφάνιση ψωρίασης [μελέτη]
Η μεσογειακή διατροφή είναι ωφέλιμη για παιδιά και εφήβους [μελέτη]
Ακόμα και 10 λεπτά στη φύση βοηθούν ανθρώπους με προβλήματα ψυχικής υγείας [μελέτη]