Ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί πάντα να κλέψει τις εντυπώσεις! Αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας, βελτιώνει τη διάθεσή μας, επηρεάζει θετικά την κοινωνική μας ζωή, αλλά και τις σχέσεις μας.Για όλους αυτούς τους λόγους, αξίζει να του δίνουμε την καλύτερη φροντίδα.

Πώς ξεκινούν τα προβλήματα του στόματος;

Εκτιμάται ότι το στόμα φιλοξενεί 25.000 διαφορετικά είδη βακτηρίων, χίλια από τα οποία βρίσκονται μόνο στα δόντια. Μέσα σε αυτή τη χλωρίδα υπάρχουν πολλά βακτήρια που βοηθούν το στόμα μας να διατηρηθεί υγιές. Ωστόσο, περιέχει και βακτήρια που, όταν αναπτυχθούν, ευθύνονται για τα τρία κύρια προβλήματα των δοντιών και των ούλων: ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα και τερηδόνα. Σε όλες τις περιπτώσεις, ο σχηματισμός οδοντικής πλάκας είναι η αιτία ανάπτυξης αυτών των παθήσεων.

Υγιές χαμόγελο σε 3 κινήσεις!

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τη συσσώρευση πλάκας και πέτρας είναι, πρώτα απ’ όλα, να την εμποδίσετε να σχηματιστεί. Αυτό μπορείτε να το επιτύχετε αν ακολουθήσετε 3 απλά βήματα:

Βήμα 1:Διαλέξτεμια οδοντόκρεμα που να έχει δράση κατά της πλάκας​, όπως η Elgydium Antiplaque. Με ευχάριστη και δροσερή γεύση, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο διατήρησης της υγείας των δοντιών και των ούλων.

Βήμα 2: Βουρτσίστε τα δόντια σας με την κατάλληλη για σας οδοντόβουρτσα για 2 λεπτά τουλάχιστον.​ Είναι σημαντικό να έχει ίνες αποστρογγυλεμένες που δεν τραυματίζουν τα ούλα και τα δόντια. Η Elgydium Antiplaque είναι μια οδοντόβουρτσα με θυσάνους σε σχήμα Χ που επιτρέπουν την απομάκρυνση περισσότερης οδοντικής πλάκας σε σχέση με μια συνηθισμένη χειροκίνητη οδοντόβουρτσα!

Βήμα 3: Κάντε ένα… διάλυμα! Αφιερώστε 30’’ για στοματικό διάλυμα για προστασία από την πλάκα και δροσερή αναπνοή!​ Ανακαλύψτε τη δροσερή αίσθηση του Eludril Care. Ευχάριστο και αποτελεσματικό, προσφέρει ενισχυμένη δράση κατά της πλάκας, καταπραΰνει τα ευαίσθητα ούλα και διατηρεί το χαμόγελό σας υγιές.

Tips για ένα υγιές χαμόγελο

  • Αποφύγετε τα τσιμπολογήματα
  • Ακολουθήστε μια διατροφή χαμηλή σε σάκχαρα
  • Επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο
  • Αλλάξτε οδοντόβουρτσα κάθε 3 μήνες ή όταν οι ίνες φθαρούν
  • Επιλέξτε τα καλύτερα προϊόντα για τη στοματική σας φροντίδα!

Για την ολοκληρωμένη φροντίδα του στόματος, η ELGYDIUM & το Eludril διαθέτουν μια ολοκληρωμένη σειρά εξειδικευμένων προϊόντων στοματικής υγιεινής που καλύπτουν όλες τις ανάγκες φροντίδας των δοντιών και των ούλων. Οι μάρκες αυτές συστήνονται από οδοντιάτρους, καθώς η αποτελεσματικότητα και η ποιότητά τους επιβεβαιώνονται από κλινικές μελέτες. Μπορείτε να δείτε όλα μας τα προϊόντα στην ιστοσελίδα www.pierrefabre-oralcare.gr και στα μέσα κοινωνική δικτύωσης:
Facebook: PierreFabreOralCareGreece
Instagram: Elgydium.Greece
Youtube: Elgydium.Greece

Ειδήσεις υγείας σήμερα
44.000 έτρεξαν, περπάτησαν και στήριξαν τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού
Θεσσαλονίκη: Ογκολόγος ζητούσε φακελάκι έως 1.500 ευρώ από καρκινοπαθείς για επίσπευση χειρουργείου
Τρόποι να βελτιώσουμε τη μνήμη μας