Μέχρι τις 27 Ιανουαρίου, μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν τις προσφορές τους στην αρμόδια διεύθυνση του ΕΟΔΥ στον διαγωνισμό που προκήρυξε ο τελευταίος για την προμηθειά του με βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης, στο πλαίσιο του υποέργου 57 "Προμήθεια υγρών καυσίμων - Φάση ΙΙΙ", της Πράξης "Δημιουργία δικτύου νοσηλευτών για τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού και νοσηλευτική βοήθεια στα ύποπτα κρούσματα κορονοϊου κατ΄οίκον", του Ε.Π. "Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα 2014 - 2020", με Κωδικό ΟΠΣ: 5061257. Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή ΈνωσηΕυρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης είναι τετρακόσιες ογδόντα τρεις χιλιάδες τριακόσια ευρώ και είκοσι τέσσερα λεπτά (483.300,24ευρώ) άνευ ΦΠΑ (δηλαδή, 599.292,29 ευρώ συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Η σύμβαση θα ανατεθεί ανά τμήμα/περιφέρεια , με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής. Συγκεκριμένα, η σύμβαση θα ανατεθεί στον οικονομικό φορέα που θα προσφέρει το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%), επί της μέσης ημερήσιας λιανικής τιμής πώλησης, όπως αυτή δίδεται για κάθε Περιφέρεια από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Το ποσοστό έκπτωσης (%) θα είναι το ίδιο σε όλα τα είδη του τμήματος (αμόλυδβη βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης).

Λόγω αδυναμίας του ΕΟΔΥ να αποθηκεύσει ποσότητες αμόλυβδης βενζίνης και πετρελαίου κίνησης, η παράδοση των ειδών, σύμφωνα και με την προκήρυξη θα είναι τμηματική και θα γίνεται στις εγκαταστάσεις/ πρατήρια του αναδόχου.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 9 μήνες από την υπογραφή της, η λήξη της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί την 30-11-2023.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο FDA ενέκρινε το πρώτο kit αυτοσυλλογής για εξέταση του ιού HPV
Τι συμβαίνει στο σώμα μας αν κόψουμε τους υδατάνθρακες
Ο ιός H5N1 της γρίπης των πτηνών εντοπίστηκε σε άγρια πτηνά στη Νέα Υόρκη