Μοιράζοντας 1.000 πολύχρωμα φυτά στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, η εταιρεία ΤΙΤΑΝ και η ΧΑΝΘ τίμησαν το προσωπικό του και μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Έχεις τη φύση στο χέρι σου», την Πέμπτη 1 Ιουνίου, και είχε στόχο να ευχαριστήσει το προσωπικό αλλά και να στείλει μήνυμα για την καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Το κεντρικό σαλόνι του Νοσοκομείου γέμισε λουλούδια, ενώ το προσωπικό υποδέχθηκε με χαμόγελα την πρωτοβουλία. Τα γλαστράκια προσφέρθηκαν με τη συνδρομή των εθελοντών της ΤΙΤΑΝ, της ΧΑΝΘ και του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου η «Αντηρίδα».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Μιχάλης Καραβιώτης και ο Γενικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης ευχαρίστησαν θερμά τους εκπροσώπους της ΤΙΤΑΝ και της ΧΑΝΘ για την έμπρακτη στήριξη προς το Νοσοκομείο και για τη συγκεκριμένη δράση, που επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια ως ένδειξη εκτίμησης προς τους επαγγελματίες υγείας αλλά και όλο το προσωπικό.

Από την πλευρά τους, ο Διευθυντής της ΤΙΤΑΝ Κωνσταντίνος Νικολάου και ο Προϊστάμενος Οικονομικής και Διοικητικής Υπηρεσίας Ανέστης Σελεγγίδης ανέφεραν ότι η δράση υλοποιείται με ιδιαίτερη χαρά, στο πλαίσιο των «Ανθεστηρίων», εκδηλώσεων που διοργανώνει η εταιρεία εδώ και μια δεκαετία για να ομορφύνει το περιβάλλον και να ενθαρρύνει τον εθελοντισμό.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η FairLife L.C.C. για την Παγκόσμια Ημέρα Πνευμόνων και Περιβαλλοντικής Υγείας 2023  
Δύο βραβεία για τη DEMO στα ΔΕΗ Βite awards
ΕΚΑΒ: Πρόσκληση σε γιατρούς ΕΣΥ για το επιχειρησιακό του κέντρο [προκήρυξη]