Η ΑΙΜ μαζί με τα καταστήματα Μασούτη στήριξε το πρόγραμμα #KickOffBusiness του οργανισμού Mexoxo δύο συνεχόμενες φορές, βοηθώντας γυναίκες από 18-45 ετών να πραγματοποιήσουν το πρώτο τους βήμα στο επιχειρείν, εφοδιάζοντας τις συμμετέχουσες με την κατάλληλη γνώση, σχέδιο και χαμόγελο που θα απογειώσουν την επιχείρηση τους!

Η ΑΙΜ και ο Μασούτης, στηρίζοντας το #KickOffBusiness, κατέρριψαν μαζί με τον οργανισμό Mexoxo, όλα τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα, αποδεικνύοντας ότι χαμόγελο και επιχειρηματικότητα πάνε μαζί! Oι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε δύο διαδικτυακές συναντήσεις, που κάλυπταν βασικά βήματα που όλοι οι νέοι επιχειρηματίες πρέπει να γνωρίζουν.

Ο Δημήτρης Χαζάπης, SEE Communications Manager αναφέρει για τη συνεργασία και το πρόγραμμα: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που στηρίζουμε τη γυναικεία επιχειρηματικότητα μέσω του #KickOffBusiness. Επιθυμούμε να συμβάλλουμε στα πρώτα βήματα των γυναικών που θέλουν να ξεκινήσουν την επιχείρηση τους, χαρίζοντας τη δύναμη που πηγάζει από το χαμόγελο και την κατάλληλη γνώση. Η Unilever αποτελεί πρωτοπόρο στην εφαρμογή στην πράξη πρακτικών και πολιτικών που συμβάλλουν στην δικαιοσύνη και την συμπερίληψη στους εργασιακούς χώρους, έχοντας λάβει σαφή κοινωνική δέσμευση προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο Γιάννης Καλαϊτζάκης, Marketing Director της Μασούτης, δηλώνει: «Ήταν μεγάλη μας χαρά να φιλοξενήσουμε στα καταστήματά μας την συνεργασία της ΑΙΜ με τον οργανισμό Mexoxo και να συμβάλλουμε και εμείς με τον δικό μας τρόπο στην υλοποίηση του προγράμματος #KickOffBusiness. Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας και το 65% αποτελείται από γυναίκες, με συμμετοχή σε όλες τις βαθμίδες της οργανωτικής δομής, αποδεικνύοντας έμπρακτα όλα όσα πρεσβεύουμε. Ο Μασούτης είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης της Βόρειας Ελλάδας και ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας με σχεδόν 10.800 εργαζομένους. Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι μία από τις εταιρείες με τις περισσότερες διακρίσεις για το εργασιακό περιβάλλον. Η στρατηγική που συνειδητά επιλέγουμε είναι ότι εξασφαλίζουμε ίσες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης σε όλους.»

Η Μαρία Μανιουδάκη, Project Manager στον οργανισμό Mexoxo αναφέρει: «Η συμβολή της AIM στο έργο μας, είναι πολύτιμη. Μαζί, δίνουμε δύναμη στις γυναίκες που ξεκινούν τη δική τους επιχείρηση, προσφέροντας τους, την απαραίτητη γνώση και αυτοπεποίθηση».

Συγκεκριμένα, από το Μάρτιο μέχρι και τον Ιούλιο που ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα, δημιουργήθηκε στο Μασούτη ένας μοναδικός χώρος, στον οποίο οι παρευρισκόμενες μπορούσαν να βρουν τα εντυπωσιακά και μοναδικά μηνύματα της ενέργειας, τα οποία είχαν ως στόχο να τις γεμίσουν με αισιοδοξία και λαμπερά χαμόγελα, δίνοντας την κινητήρια δύναμη της επαγγελματικής επιτυχίας και ανέλιξης για την επίτευξη των στόχων τους. Στο πλαίσιο αυτό,  οι πελάτισσες του supermarket,  είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, να ενημερωθούν σχετικά με την συνεργασία της ΑΙΜ με τον οργανισμό Mexoxo, καθώς και να λάβουν μέρος στην κλήρωση για να συμμετάσχουν στο νέο κύκλο του προγράμματος #KickOffBusiness.

Η ΑΙΜ, στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας θέλησε να προσεγγίσει ακόμη περισσότερες νέες γυναίκες επιχειρηματίες, επικοινωνώντας  την ενέργεια μέσω ενημερωτικού υλικού στο Μασούτη. Τα θετικά αποτελέσματα των δύο προηγούμενων προγραμμάτων, καθώς και οι αξίες που πρεσβεύουν οι δύο φορείς  έδωσαν το έναυσμα για τη συνέχιση του προγράμματος. Στόχος του, να εμπνεύσει κάθε γυναίκα να σπάσει τα στερεότυπα, πάντα με λαμπερά και υγιή χαμόγελα!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Σταμάτησε η αιμορραγία, δηλώνει ο παππούς του 31χρονου αστυνομικού
ECDC: 12,95% η θετικότητα στα τεστ γρίπης στην Ελλάδα - Η τρίτη υψηλότερη στην Ευρώπη
Γ. Καπετανάκης στην ημερίδα του iatronet.gr: Tο ''Οίκοθεν'' ανοίγει ένα νέο δρόμο για την ογκολογική φροντίδα