Σημαντική διάκριση για το έργο της FairLife L.C.C. αποτελεί το βραβείο στο πλαίσιο της διοργάνωσης Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023, για τις  δράσεις αφύπνισης και ενημέρωσης με τίτλο: Νεανικές Πρωτοβουλίες Αφύπνισης και Ενημέρωσης για το περιβάλλον και την υγεία «Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς καρκίνο του πνεύμονα» στον Πυλώνα «Ανάπτυξη Ενεργειών Αφύπνισης και Ενημέρωσης για το Περιβάλλον».

Το βραβείο είναι η 8η διάκριση για τη δράση της FairLife L.C.C. στα τρία χρόνια από την ίδρυσή της και συμπίπτει με την συμπλήρωση των 14 χρόνων του Θεσμού Bravo Sustainability Dialogue & Awards, με περισσότερες από 230  πρωτοβουλίες από το κοινό των Επιχειρήσεων, των Οργανισμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Κοινωνίας Πολιτών και των Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων.

Οι δράσεις της FairLife L.C.C. στοχεύουν στην ανάπτυξη καινοτόμων πρακτικών που προωθούν σωστά πρότυπα συμπεριφοράς για τη δημιουργία των ενεργών πολιτών του «αύριο». Οι πρωτοβουλίες αυτές περιλαμβάνουν αντικαπνιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις, μαθητικούς διαγωνισμούς, εκπαιδευτικά προγράμματα, συνεργασίες με σχολεία και Δήμους, διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και δράσεις ευεξίας.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ιδιώτες γιατροί και στα απογευματινά χειρουργεία του ΕΣΥ [τροπολογία]
Οφειλές νοσοκομείων: Αυξήθηκαν κατά 124% στη δεκαετία και κατά 295% στην πενταετία
Το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αττικόν" για τις καταγγελίες του Γ. Καλλιάνου