Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι προσέφεραν με τις μελωδίες τους σε ασθενείς και εργαζόμενους του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου οι Speakeasies Swing Band. Το διάσημο μουσικό σχήμα, που ταξιδεύει τον κόσμο παίζοντας swing, jazz και blues, «μπλέκοντας» την Αμερική, τον μεσοπόλεμο και τη dixieland με τη Μεσόγειο και την Ανατολή, εντυπωσίασε το κοινό στη μαγευτική συναυλία που έδωσε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, στο κεντρικό σαλόνι του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Το ρεπερτόριο ήταν προσαρμοσμένο στο εορταστικό κλίμα των ημερών και ενθουσίασε όσους είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν. Εξάλλου, οι Speakeasies Swing Band κουβαλούν στις αποσκευές τους τέσσερα άλμπουμ, εκ των οποίων το ένα είναι χριστουγεννιάτικο. Έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με κορυφαίους διεθνείς μουσικούς, έχοντας παίξει στο θέατρο αλλά και για αστέρες του Hollywood, σκόρπισαν με τον «αέρα» και τις μουσικές τους την ελπίδα και τις ευχές τους για τη νέα χρονιά σε όλους.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Παπαγεωργίου και με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου «Η Aντηρίδα».

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πασχαλινό τραπέζι χωρίς ενοχές! 10 tips για να το απολαύσετε
Πώς να φροντίσουμε την  ψυχική μας υγεία το Πάσχα
Πάσχα: Συνήθη λάθη που προκαλούν προβλήματα υγείας